Mun suloiset silakat

Ei toi Pihka voi millää olla mikää 42, kun sunnuntain kisoissa pyörin sen kanssa medien seassa, ja kyllä se reilusti matalampi kuin medin yläkärki. :) Sinne joukkoon sulautui hyvin . Noi pitkät koivet kun tulivat esiin trimmin jälkeen rupesin epäilemään omia mittauksiani.  Pitää taas joku päivä käydä mittaamassa, mutta arvioisin et 41,5 ehkä. Leveydessä muut vespat olikin sitten 3xPihka. :D

Eldan kanssa kisattiin kolmen radan verran. 2x 0 ja yks 5. Tuloksissa ei siis kehumista. Eka rata oli muuten hyvää menoa, mutta lipsautin Eldan vahingossa takaakiertoon. Ihan omaa huolimattomuutta. Tokalla radalla, joka oli hyppäri kävi ahneelle paskanen loppu. Kaksi tiukkaa kohtaa mihin mun piti ehtiä, oli vähän liikaa. Ois vaan ollut niin huisi rata jos oltais onnistuttu. Ensimmäinen vielä onnistu, mutta mun ajatukset käänty jo seuraavaan ehdittävään kohtaan ja sitten unohtui ohjaaminen. Ärsytti. Silti pitäydyn ratasuunnitelmassani, koska se ei ollut mahdottomuus. Huolimattomuutta taas. :/

Viimeinen rata oli huono. Vaikka saatiinkin vaan se yks kielto vitonen, niin jotenkin Elda ei kulkenut enää samalla tavalla ja rytmitys kärsi. Enkä myöskään pysynyt ratasuunnitelmassa. Muuten siis hyvä mieli, paitsi viimeinen rata oli paska.

Näin kisoissa myös Pihkan siskon omistajaa ja oli kiva vaihtaa kuulumisia siskoksista.
Samoja luonteenpiirteitä oli havaittavissa. :D Pihka käyttäytyi tosi kivasti kisoissa taas. Katseli hallissa nätisti, mitä nyt yritti hyppiä jokaista vastaantulijaa kohti. Moni kävi Pihkaa kopeloimassa päästä varpaisiin ja tämä vaan oli ihan innoissaan. On se helppo!
Eilen lähdettiin taas Oreniuksen treeneihin Vantaalle. Koko treeniporukkamme mahtui samaan autoon. neljä ohjaajaa ja kuusi koiraa. Niin ja 5/6 koirista oli makseja.

Molempien kanssa meni huisin hyvin treenit. Niin hyvä mieli. <3
Eldan kanssa hiottiin aluksi muutamaa kohtaa, kun meinasin tehdä saksalaisen kautta persjättöä kun pelkkä persjättö riitti. Muuten vetästiin aikas hieno nolla. :)

Pihka oli niin huippu pentu. Toista kertaa mentiin rengasta. Tehtiin ensiksi esteet 1-8. Muutamaan otteeseen karkasi esteeltä 6  putkeen 8. Sama tosin kävi Eldankin kanssa. :D Ehkä se oli ohjaajasta johtuvaa.

Kivasti Pihka kyllä hakee noita esteitä jo. Sit tehtii esteitä 10-14. onnistui mageesti jo kerrasta. :) Vikana otettiin vielä esteita 16-19. Lähtö nelos putken kautta. 17-18 kohdat vedin kahdella valssilla. Eldan kanssa tein persjätöillä, mutta Pihka ei vielä osaa noin vaikeisiin kohtiin persjättöjä, mutta valssit toimi hyvin. Sain sen lopulta tulemaan esteellä 19 päällejuoksuunkin, vaikka sitäkään ei olla vielä opeteltu. On se kyllä fiksu pentu. <3 <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit