Alku viikon touhuja

Maanantaina oltiin akatemialla koutsattavina. Tässä ois rata piirrustuskin siitä, mitä ohjelma piti sisällään.

Eldan kanssa ei sujunut. Me jankattiin ja jankattiin tota 4-5 este kohtaa. Se oli aina siellä putkessa. :/ Vastakäännöstä tehtiin, mutta ei meinannut onnistua. Meikäläisellä meinas hermot palaa ja Juha vaan sano, että nyt uudestaa ja uudestaa, kyllä se onnistuu. Sitten kun se onnistui, niin olisi pitänyt ehtiä vielä  sokkariin vitos hypyn eteen. Voi huoh! No semmonen oivallus tuli, kun Elda niin huonosti tulee vauhdissa haltuun, niin kun  kun jäin tekemään vastakäännöstä (vai oliko se nyt jaakotus)  lähemmäksi kolmos estettä (+ ennakoivalla ohjauksella), niin Elda hyppäsi tieukemmin nelosen ja luki että rata jatkuu muualle kuin sinne putkeen. Muutaman kerran onnistuttiin. Muuten radassa ei ollut mitään erikoisen vaikeaa meille. Kepeilläkin päästiin kokeilemaan leijeröintiä ja onnistui kivasti.

Voi ihana Pihka, vaikka kuriton olikin.Meikäläinen sai hävetä silmät päästä kun pentupentunen vetelee pallo suussa pitkin rataa ja suorittelee putkia itsenäisesti. Eipä se halua vaihtaa palloa toiseen leluun eikä mun nameihin. Taitaa olla käynyt nyt niin että pallo voittaa namit. :D Eldallakin kävi suunloksutus temppu, jolloin hänen suu ei aukea millään, vaan hampaat on jääny muka jumiin leluun. Mie kaivoin toiselta koiralta väkiste lelua suusta ja toinen piti minua pilkkanaan ja juoksenteli pallon kanssa pitkin ja poikin. Että hirveen hyvin edustettiin mun kurittomien rakkien kanssa. :D Pitää ottaa lelun vaihto leikkejä Pihkan kanssa... Ja Elda nyt on välillä juntti Elda. :D

Muuten Pihka oli hirmu pätevä. Sen kanssahan sujui 1-5 esteet paremmin kuin Eldan kanssa. Eikä oltu koskaan tehty ennen vastakäännöstä saatika ennakoivalla ohjauksella, mutta sen se vaan luki hienosti ja tuli jopa vitosella päällejuoksuunkin. <3 <3 Sitten otettiin seuraavaa pätkää  esteillä 7-11 ja ohjasin keppien sijasta lopuksi putkeen. Putki jarruakaan ei olla käyty, mutta niin se hienosti kaartoi oikeaan suuntaan 9 putkella. Yhdelletoista tein ensin pakkovalssia, mutta kun lähdin vähän myöhässä, niin Pihkahan lähti lukemaan jo edessä olevaa hyppyä 24/4. Mä oon edelleen niin kovin yllättynyt sne estehakuisuudesta tuohon ikään nähden. Tein sitten toisella kertaa hypyn 11, öö mikäs sen ohjauksen nimi on. takaa kiertoon siis heitin ja en tehnyt saksalaista van vähän niin kuin valssin sinne.. ööö.. No joo mut pätevä oli. Sit tehtiin vielä  kohta 18-21. esteen 20 tein pyörittämällä ja onnistui kohtuu hyvin ensimmäiseksi kerraksi. Kyllä Trkmannin dvd:n alkeis pohja antaa hyvän alun kaikkeen tekemiseen, vaikkei kaikkia olla vielä kerettykkään senkään opeista opettelemaan.

Tiistaina kävin Pihkuran kanssa tokoilemassa. Tokoiltiin ison pelottavan mustan Nöffin vieressä, eikä ottanut yhtään häiriötä. Huippua. :) Seisominen oli teemana. Ollaan treenattu sitä vaan hiukan edestä käsin, mutta nyt tehtiin jo sivulta käsin. toki ei vielä ole puhettakaan että sen voisi jättää seisomaan ja jatkaa itse matkaa, mutta edistystä tuli. Pitää vielä vahvistaa  seisomista naksun kanssa.

Tänään kävin aamusta Pihkan kanssa hallilla juoksettamassa sitä ensimmäisen kerran matolla. Alla videota siitä. 6/8 oli osumia ja kaksi hutia+ yksi osumista meni vähän piloille kun mun heitto oli niin huono, että Pihka rupesi vähän ihmettelemään, että missäs se pallon on.



Ihan hyvältä mielestäni  ensimmäiseksi kerraksi. näin jatketaan ja otetaan Eldakin mukaan kun juoksuiltaan kerkiää. Jossain vaiheessa lisään mukaan putken tuomaan lisää vauhtia ja itse pääsen paremmin katsomaan osumia. Ei ollut helppoa keskittyä yhtäaikaa pallon heittämiseen, koiran pitelyyn ja katsomaan osuuko ne jalat sinne kontaksti alustalle. Etujalat sekottavat katsomistani jonkin verran. Mielestäni takajalat osuivat usein just ja just kontaktiosuudelle, mutta videolta katsottuna ne osuivat ihan hyvin. Lopuksi käytiin ensimmäistä kertaa paukuttelemassa keinun alastuloa. ei ainakaan pelkää yhtään ja hyvin hakeutuu ikeaan paikkaan. :D

Pihka on nyt neljää päivää vaille 7kk ja en saanut mittatikkuun yhtään lisää mittaa.  Mittasin myös niinkin, että minkä verran tilaa jäi 43:n alle ja reilusti jäi. Samalla reissulla käytiin hakemassa M&M:stä vähän lihaa ja Pihka pääsi samalla puntarille. Hurjat 200g oli tullut viime punnituksesta. Nyt siis 9,4kg.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit