Kisakentille palattu!

Oltiin eilen Ojangossa korkkaamassa tämän vuoden kisakausi. Noh! Ei voi mitenkään sen kummemmin kehua, kun tuloksena oli HYL,5 ja HYL. Ensimmäisellä radalla tuli tehtyä muurilla myöhässä valssi, eikä Elda tietysti ehtinyt mun mukaan. Takaraivossani edelleen jyskyttää Eldan kanssa muurikammo ja taas kun muuri oli  vaikeassa kulmassa ja vielä jotain valssia piti väliin änkeä, niin josain syystä venytin esteenmerkkausta ja pyörähtämistä. :/ Muutenkin mun valssit nopeassa vauhdissa ei pyöri hyvin ja jatko siitä on aina jotenkin hankalaa, koska en vaan hallitse sitä vauhtia. Loppusuora oli molemmilta yhtä kilpajuoksua, eikä kummallakaan tainnut olla hallinnassa. Eldalle puomilta kontakti virhe ja mulle sössäys viimesillä esteillä. Aattelin sitten että antaa olla, mee nyt sinne lelulles.


Hyppyradalla meno tuntui ihan hyvältä. Kameramies taisi nukahtaa jossain vaiheessa. :D Riman pudotus tuli täysin mun piikkiin kun jäin alle. Mun ei pitänyt ihan noin sitä kohtaa ohjata. ;D Muurikin kolahti ja luulin että tippui, mutta siitä ei virhettä tullutkaan.

Viimeinen rata oli kaaoottinen, kaikin puolin, paitsi kontaktit saatiin onnistumaan. Sitä videota en edes kehtaa näyttää, koska virheet oli semmosia möllitasoisia.

Pihka pääsi turistiksi taas pitkästä aikaa kisoihin. Ja hyvä olikin. Aluksi lämppälenkillä, piti inoissaan haukahdella ympärillä oleville koirille, mutta aika nopeasti unohtui. Hallissa käyttäytyi hyvin, tosin olisi halunnut mennä moikkaamaan jokaista koiraa. Käytiin leikkimässä kentän sivulla ja hyvin malttoi keskittyä ja innostui. Lopuksi pääsi leikkimään myös 15kk vesikoiranpennunkin kanssa.

Tänään käytiin Pihkan kanssa ottamassa vähän juoksukontaktin alkeita. Ei ole helppoa tuo naksuttelu, kun meinaan aina vahingossa naksautella niistä huti osumistakin. Otettiin vähän höntsä tokoakin. :) Paikallaanolo harjoituksia ollaan tehty aivan liian vähän. Ja ennen kuin ne toimii kaikenlaisessa häiriössä, en niitä ottaa vielä osaksi agilityä. Aina kun jätän sen paikoilleen siirtää se toisen jalan toisen jalan edelle. Tuleekohan tuosta virhe, vai pitääkö se saada jotenkin pois...





Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit