Pikkelssi 5kk

Yli huomenna Pikkelssi on jo 5kk. Nopeasti aika menee.


Elda meni täksi viikoksi Kristianin kaveriksi Turkuun. Tekee hyvää Pihkalle olla ihan ittekseen ja kerkeen panostaa siihen kun päästään kahden lenkille ja hallille. :) Ikävä on jo Eldaa, mutta perjantaina se tulee jo takaisin. tekee varmasti sillekkin hyvää hermolepoa olla Pihkasta erossa.

Tänään oli vuorossa RonjaPihka treenit. :) (Ronja on reilu 6kk vanha Bc) Otin taas alkuun merkkauspuolelle hakeutumista ja sujui kuin vanhalla tekijällä. Sitten muutamat irtoamistreenit, jonka jälkeen kokeiltiin ekaa kertaa takaaleikkausta. Aluksi valmiilla palkalla, sitten heitetyllä palkalla ja lopuksi jo pikku rataan yhdistettynä.Kesti tosi hyvin leikkausta, vaikka menin välillä vähän turhankin ahdistavasti. Eldalla takaaleikkaukset vaatii rutkasti tilaa, se ei kestä liian lähellä tulevaa leikkausta yhtään  ja siksi oon tosi epävarma itse niiden kanssa ollut, kun oma ajotus ei aina toimi parhaalla mahdollisella tavalla. Loppuun vielä muutama persjättötreeni ja pentupainia. :)

Kotona illasta otin noutokapulan noutoa, mikä alkaakin sujumaan.Ihan käteen asti ei malta tuoda, vaan pudottaa mun eteen sen. Otettiinkin lopuksi ihan pelkkää kapulan nostelua mun käteen. Pitää saada vielä malttia siihen että pitää kapulaa niin kauan että saa luvan antaa sen, mutta hyvältä jo näyttää. Tietää mistä pitää kantaa, vaikka heitto olisikin surkea. :D





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit