kuulumisia

Pentupainia sunnultailta


Tänään kävin Pihkan kanssa tekemässä pikkutreenit hallilla. Irtoamista eteenpäin. Hyvin kyllä irtoaa kuolleellekkin lelulle. :) Otettiin myös paikallaanoloharjotuksia. Paikallaan olo toimii kohtuudella pelkästeen kun käyn sitä aina palkkailee, mutta jos liitän sen agilityyn ja vapautan sen tekemiseen, ei paikallaan muutaman kerran jälkeen malteta pysyä. No ehkä ihan hyväkin ettei sitä paikallaan oloa vielä liitä aksaan, vaan treenailee sen ensin muutoin tarpeeks hyväk ja sitten lisää vasta niitä "ärsykkeitä". Treenattiin ekaa kertaa myös pakkovalssia. Kun paikallaan olo ei vielä toimi, niin hoksasin treenata sitä niin että lähetän Pihkan toiselle esteelle "hyppyyn" tai takaakiertoon jolloin ehdin hyvin toiselle esteelle merkkaamaan siivekettä. Ensin palkkaa siivekkeelletulosta, sitten esteen ylityksestä ja lopussa käytin myös naksua, että hypynjälkeen kiersi vielä siivekkeen.. Hoksasi jo aika kivasti idean ja pystyttiin jatkamaan pakkovalssista putkelle. :) Pätevä penikka.

Eldalla tänään oli huoltopäivä. Hieronnassa siis löhöili.  :)

Pihkalla kakansyönti ei ole helpottanut. Ajattelin että se loppui ruoan vaihdolla, mutta johtui kai siitä ettei ollut vaan saanut mahdollisuutta kakan syöntiin. Royalcaninin vaihto Euganubaan kuitenkin oli mielestäni hyvä, sillä Pihkan korvat tuppasivat alkuun olemaan aika likaiset ja nyt kun on syönyt euganubaa, niin korvat olleet puhtaat. raakaa jauhelihaa olen antanut nappuloiden lisäksi, mutta tälläkään ei ole ollut merkitystä paskasuulle, eikä myöskään ananaksella. Eldan hieroja ehdotti josko kokeilis d-vitamiinia kuurina Pihkalle ja lupasi antaa heidän isosta pöntöstään meille D- vitamiini nestettä. Kokeillaan jos olis apua. Jotenkin vaan aattelisin että joku puutos täytyy olla jos oma kakka maistuu.

Kommentit

  1. mie joskus muistan kuulleeni/nähneeni vinkin että banaani saattaisi kakkasuihin auttaa. Pihka kyllä kuulostaa niin pätevältä pikkukoiralta että! Olisi kiva päästä teitä näkemään :)

    t. emma

    VastaaPoista
  2. Pitääpä kokeilla tuota. Olisi kyllä huippua nähdä teitä pitkästä aikaa. Oletteko millon Heinolaan tulossa?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit