Kisaamassa

Oltiin tänään oman seuran kisoissa. Ilmoitin Eldan vain kahdelle startille, koska ajattelin ettei tuo ole kummoisessa kunnossa vatsasekoilun takia. No olihan tuo minusta. Kulki mukavasti ja meillä oli hirmu kivaa. :) Ekalta radalta hylky loppusuoralla, meikäläisen epähuomion piikkiin. Meno tuntui mukavalta. Luulin että saatiin keinulta vitonen kun annoin vapautuskäskyn ihan supernopeesti, mutta eihän siitä tullut ja videolta katsottuna sehän oli melko täydellinen keinu. :) Puomilta tulikin sitten alastulolta vitonen. Ja taas vapautin super nopeesti, enkä huomannut edes että siinä virhe kävi. Otin vähän liikaakin etumatkaa puomille menossa ja ajauduin puomin jälkeiseen takaakiertoon liian ajoissa, jolloin vapautus tuli turhan aikaisin ja  oma vauhti tyssäsi esteellä, jonka seurauksena oli vaikeaa kiihdyttää omaa vauhtia seuraavalle takaakiertoeseelle putken jälkeen ja sieltä sitten kielto. Hirveen kivaa oli ja eka rata oli hauska. :)



Toisena ratana mentiin hyppäri joka oli tosi helppo. pelkkiä suoria sinne tänne. Ihan mukavaa painatusta ja siitä nolla ja viides sija. Nolliakin taisi radalta tulla aika kiitettävästi. Muutama pikku rytmitys moka, joissa hieman aikaa paloi, mutta  ihan ok menoa. Elda kun on niin tarkka tosta ohjaajan liikkestä niin ei kauhesti anteeksi rytmimokia antele. Kaikkein ihaninta on että Elda on taas iskussa ja me molemmat nautittiin kovasti yhdessä tekemisestä.



Pihkakin oli mukana kisoissa söpistelemässä. Aluksi sitä hieman hirvitti väkimäärä ja kova meteli kuulutuksineen ja haukkumiseen ympärillä. Aika nopeasti kuitenkin tottui ja kävi ihastuttamassa ihmisiä joka puolella. Ihmisiä ei kyllä arkaile. Juoksee suunapäänä katsomaan, ja ihmettelee jos joku ei pysähdykkään katsomaan. Eldakin toimi taas esimerkillisesti, kun ei sitäkään mikään jännännyt, niin ei Pihkankaan tarvitse. Huvittaa aina lenkilläkin kun Elda menee nuuskimaan jotain kohtaa, niin Pihka koittaa perässä nuuskutella samoja kohtia kvinkin pätevän oloisena. :D Aika kivasti osaa myös rauhoittua häkissä autossa. Sieltä se löytyi aina unentokkuraisena. Otettiin kisoissa sen kanssa pikku leikkituokioita ja paikallaan pysymistä namipalkalla. Mukavasti syttyi uudessa paikassa.

Pihka sai myös leikkiseuraa ja näki läheltä ja kaukaa jos jonkinmoisia karvaturreja. Pihka sai kivat leikit kakstoistaviikkoisen lyhytkarvaisencollien kanssa, vaikka kokoero oli hurja. Aluksi vähän jännitti, mutta sitten painittiin ja Pihka tapansa mukaan kelli siellä maassa. :) Muutaman sheltinkin kanssa kävi ottamassa pikkupaineja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit