Ihan mahdotonta touhua

Eilen päästiin Eldan kanssa taas pitkästä aikaa treenaamaan. Sillä kun oli taannoin joku vatsapöpö ja jouduin paastotuttamaan ja syöttämään riisipuuroa. Nyt onneksi se on takanapäin ja syö melkoisella ruokahalulla kolmekertaa päivässä taas omaa ruokaansa. No kyllähän tuo laihtui ja siksi se onkin saanut sitä ruokaa samoina aikoina kuin Pihkakin. Nyt muistan miksi en ole Eldan nappuloita enää aikuisiällä turvotellut. No siksi että kun ne nappulat laittaa turpoomaan, se kyttää niitä keittiössä ja pitää ajoittain pientä piipittävää pakotusitkua. Huh kuinka rasittavaa.

Maanantaina Elda pääsi taas pitemmän tauon jälkeen taa hierojalle, eipä sieltä mitään löytynyt, mutta juoksujen odottelun vuoksi huolto venyi ja venyi. Muutenkin varmasti teki ihan hyvää lihastiksollekkin kun takana oli oksentelua ja ripulointia. Lauantaille ilmoitin Eldan kotikisoihin vain kahdelle radalle, koska eihän tuo missään parhaassa vedossa vielä ole. Ajattelin että katson miten se keskiviikon treeneissä menee ja sitten päätän että kisataanko me ollenkaan vai ei. No meni ihan super mageesti. Homma toimi ja nollaa pukkas eri variaatioillakin. Huomas kuinka se nautti todella, eikä ois millään halunnut lelustaan luopua. Syy tähän varmasti johtuu siitä, että Elda ei kotona oikein ole leikkeihin osallistunut, kun se antaa pennun rallatella leluillaan. Välillä toki varastaa leluja ja kiikuttaa niitä sängylle jonne Pihka ei pääse. Näkee kuitenkin, että sen hirvesti tekisi kotonakin mieli osallistua, mutta eihän tuo ole tottunut jakamaan.

Pihka oli mukana treeneissä turistina. Lämppälenkin sai kipitellä vapaana ja jäähälenkki mentiin hihnassa. Hieman se aluksi ihmetteli älytöntä haukuntametakkaa ympärillä ja siltäkin pääsi pientä vastalausetta takaisin. Otin lopuksi sen vielä halliin sylistäsyliin hyppijäksi seurailemaan muiden suorituksia. Kyllähän sitä kiinnosti, mutta kuitenkin ihan nätisti tapitti sylissä ihmetellen kaikkea uutta. Illalla tehtiin pennun kanssa vielä naksutin juttuja. Tuo ei lähde yhtään millään tavalla namiimutukseen mukaan. Jotenkin outoa. Elda taas lähti vähän turhankin terhakasti ja söi kädet samalla. No treenaillaan lisää ja lelulla varmasti toimii paremmin.



Yöllä sitten Pihkalla olikin vipinä päällä. Pentu riekkui puolenyönaikoja pitkin asuntoa, eikä minkäänlaisia rauhoittumisen merkkejä. Se käy kiusaamassa Eldaa hyppimällä nojatuolille ja kun Elda murisee, niin haukkuu ja murisee takaisin. :D Ravaa myös minun luona hyppien sänkyä vasten, välillä koittaen komentaa haukkuen. Jossain vaiheessa meikäläiseltä palo käämit ja pistin pennun kevythäkkiin nukkumaan ja luukun kiinni. Sinnehän se sitten rauhoittuikin yllättävän nopeasti. En tiiä onko tuo rauhottumisen osaamattomuutta, vai sitä kun se haluaisin kovasti Eldan viereen nukkumaan, tai mun sängylle. Mun sängylle ei ole asiaa, kun säännöt on säätöjä ja tämä pikkuveitikka yrittää niitä parhaansamukaan venyttää, eikä Eldakaan ole vielä valmis ottamaan petikaveria. :D Vai onko toi pentu vaan yksinkertaisesti niin super energistä tyyppiä, että se tarvii lisää toimintaa. Jotenkin sitä on vaan koittanut olla varovainen ettei vedä pentua ihan piippuun, varsinkin kun tuo vaikuttaa siltä että se on niin periksiantamaton. Meikäläisen onneksi aamuntunnit oli peruttu ja sain  minäkin sitten viimein nukkua.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit