Pihka!

 No tämmöinen natiainen meille kotiutui eilen illalla. Ran plan Furiousballad.Tutummin Pihka.
Pihka koiranetissä
Luonne on aika hyvin tullut jo esille ja mä oon niin myyty. Kovin rohkea, mutta silti mielistelee, energiaa riittää tällä tytöllä. Heti oli kotona leikit pystyssä ja kotiutui kertaheitolla. Ei autossa eikä koko yönä mitään ikävöimisen merkkejä tai piipitystä. <3 Rauhottuminen tulee varmasti olemaan tän tytön kanssa se juttu mihin pitää panostaa. ;)
Elda nyt lähinnä mököttää. Kääntää pään pois tai lähtee paikalta kun Pihka yrittää mielistellen tehdä tuttavuutta. Elda on suorastaan kauhuissaan että tommoinen rääpälekkö tänne tuotiin. Pihka valtasi Eldan pedit ja leikki sen leluilla ja Elda vain toljottaa. Pihka yritti mennä jopa Eldan ruokakupille ja siitä sentään osasi antaa palautetta, että tähän et koske. Pihka ei paljoa itteensä ottanut vaan lähti leikkimään leluilla.Noutaa se osaa jo aika kivasti. Musta tuntuu että se tuli siltä luontaisesti. Kovasti yrittää vetää vastaan ja kauheita tapporavistuksia saa aikaiseksi leluilleen. :D

Kuva matskua tulee kunhan saisin sen pysymään paikoillaan. :D

Kommentit

  1. Tuitui, pentupentupentuu <3 Ihana Pihka! Tässähän tulee itelleenki kohta pentukuume kun penneleitä vilisee joka paikassa ;)

    VastaaPoista
  2. <3 <3 Äitykältä terkkuja! On se pakkaus!!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit