Piirinmestaruus joukkuehopeaa!

Ennen Piirinmestaruus kisoja ollaan käyty muutamissa kisoissa. Välillä ollut tosi kamalaa menoa ja välillä huikeeta, muuta aina joku pikku kämmi käyny, joko riman tiputus tai  nyt viimesimmäks Kotkassa sain tyrkättyä Eldan vahingossa valssin jälkeen takaakiertoon. Eipä niistä sen enempää. Treenaaminen nyt lähinnä ollut semmosta hermojen menettämistä vähän väliä. :D Onneks viime keskiviikkona alkoi taas yhteistreenejä ni siellä en kehtaa karjua naama punasena. Tarvittais nyt kipeesti koulutusta, niin sais taas vähän idiksiä treenaamiseen.

Äsken käytiin muutes itsekseen treenailees kentällä ja oli pitkästä aikaa  kivaa. Hyviä pitkiä pätkiä saatiin aikaiseksi ja koitin saada tehtyä mahdollisimman paljon takaaohjausta, joka sujuikin suht hyvin. Menetin vain kerran hermot, mut vaan ihan ihan pikkasen, kun Eldan keskittymis kyky taas vaan häviää ihan semmosissa helpoissa kohissa ja pitää sitten niitä rimoja räiskiä. :(

Kuva

 Jätit mut kepeille taas yksin selviytymään. Täältä tullaan Räyh, Räyh!

Sunnuntaina tosiaan oltiin täällä Kouvolassa kotikentällä kisaamassa Kymen piirinmestaruudesta. Ensimmäinen rata oli huisin hyvä, mutta kolmas rima alas. Pientä hätiköintiä ehkä ja Elda yritti taas kääntyä niin tiukkaa kuin mehdollista. Muuten sitten paineltiin pienen ärsytyksen saattelemana maaliin neljänneksi nopeimmalla ajalla jos vitoset ja nollat otettiin huomioon. Muiden aikoja en sitten tutkaillutkaan. Oltiin siis vitosten nopeimpia ja tultiin ekalla radalla heti nollien jälkeen neljänsiksitoista. Koirakoita tais olla reilu viiskymmentä. Ajassa hävittiin voittajalle n. 1.5 sekunttia.

Kuva
 Vois se Elda vähän enemmän väliä noiden rimojen väliin jättää, niin eivät olisi niin herkässä tippua. :/

Noh tokasta radasta ei sitten paljon jälkipolville ollut mainittavaa. Jäin jotenkin alussa tönöttämään liian pitkäksi aikaa ohjaamaan tokan esteen takaakiertoa, jolloin mulla ei ollut minkään laisia mahdollisuuksia heittää valssia ennen putkea. Jouduin siis tekemään takaaleikkauksen putkelle ja siitä ne ongelmat sitten lähtikin, kun ei ollut mitään jakoa ehtiä seuraavalle esteelle kunnolla. Olin aivan hukassa kokoajan. Rytmiä ei ollut, muutama rima alas ja kohta jo hyllykin. Huh hei! Se oli aivan hirveää. Huoh! Kerran ku se homma lähtee käsistä niin se oli sitten siinä. Mulla ei ole kokemusta niin paljoa että pystyisin erinäisten pelasteluidenkin jälkeen saamaan palaset takas kohdilleen. :/ Jos ei suunnitelmassa pysytä, niin rata oli sitten siinä.





Kuva

Oli aika täydellisesti ajotettu keinu. Mentiin kaikki tai ei mitään periaatteella. :)

Joukkuerata oli hauska ja helppo. Mutta meille sattui todella typerä keppivirhe. Vitonen siis siitä ja aikaa paloi kamalasti. Muuten rata oli priimaa. :) No meidän joukkuesta jokaiselle sattui joku virhe, jollekkin  rima  ja taas toiselle kielto. Tuloksena siis 15. Voittoon oltais tarvittu melkee se kolme nollaa, koska Kotkan ykkös joukkue sai tulokseksi 5, mutta heillä oli hirmu nopeita koiria. Myö oltiin kuitenkin tosi tyytyväisiä, vaikka sanotaankin että hopea on häviö. Jännittää kuitenkin saatiin voitostakin, koska ne meni Viimeisenä lähtevänä joukkueena meidän ohi. Tosin he olivatkin selviä  ennakkosuosikkeja. Joukkuekisassa oli tosi hyvä meininki päällä ja jännitystä riitti. :)

Nyt jäädäänkin odottelemaan Eldan juoksujen alkua, ja sitä myöten kisa- ja treenitauolle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit