Ensimmäiset Kotikisat


 7.4 kisaamassa kotikisoissa. Tuomarina Allan Mattson. Vaikka harmittaakin, kun tupla jäi taas niin pienestä kiinni, niin toisaalta on niin hyvät fiilikset radoista, että kokonaisuutena oon tosi tyytyväinen. Ohjaaminen ja rytmittäminen toimi ja muutenkin kaikki tuntui tosi hyvältä. Koiralla ja emännällä oli molemmilla hyvä kisafiilis.

Toisaalta harmitti niin vietävästi. Harmitusta ja kisoja pystyin käymään läpi  mielessäni hyvin talkoilemalla kisojen jälkeen. Toimin  "hihnakuskina" :D

Siispä kertausta: Ekaksi oli hyppäri jossa rimat tapissa. Sujui tosi hyvin siihen asti kunnes tajuan loppusuorahässäkässä etten pysty tekemään täydestä vauhdista valssia ja jos himmaan en ehdi. olin siis kuvitellut  ehtiväni. sokkaria en uskaltanut tehdä, koska kulma oli aika jyrkkä ja pelkäsin Eldan hyppäävän pituuden välistä pois. Näin jälkeenpäin ajateltuna olisi pitänyt tehdä se, koska sen pystyn tekee kovassakin vauhdissa. No jouduin tekemään takaaleikkauksen, jonka joutui niin moni muukin tekemään. No niistoon ei Elda tuullut vaan kaarratti kolmanneksivikan hypyn väärin päin. Kohta oli todella petollinen kun koirat tuli niin kovalla vauhdilla.

Tokalla radalta hyvä varman tuntuinen nolla. Perus varmaa menoa. Kontaktit varmasti, muttei kuitenkaan jättänyt koiraa nököttämään sinne. Allan oli aika tarkka kontakteissa ja joka säkäluokassa virheitä tuli aika paljon. Elda irtosi loppusuoralla tosi kivasti ja minä jäin kyntämään taakse. Elda kipittelikin suoraa päätä pihalle lelun luokse ja palasi katsomaa, että mihis sitä jäätiinkään kupeksimaan.







Vikalla radalla tuli harmittava rima vitonen.  Muutoin meno tuntui tosi hyvälle ja oon ylpee että pytyin jatkamaan rataa menettämättä pasmojani. En huomannut mitään virhettä siinä valssissa ja harmittaa kun ei rataa videoitu, koska siitä olisi voinut ilmetä jotain. Jäinkö vähän alle, vai koittiko Elda hypätä hypyn liiankin tiukasti. Oon tosi tyytyväinen putki-a erottelusta. Siis sain Eldan linjattua hyvin A:lle. Nää erottelut on meille vähän vaikeita ainakin jos ei saa mennä putkeen. Elda kesti myös hienosti puomin kontaktin vaikka irtosin tosi reilusti sivulle.
Tästä on hyvä taas jatkaa.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit