Oltiin kisaamassa Ojangossa eilen. Ekalta agradalta vauhdikas nolla. Toiselta agradaltta 10 ja hyppikseltä sählinkihylly. Hirmuisen hyvä fiilis jäi kisoista. Ritva Herralan radat oli mukavan  vauhdikkaita. Oltiin lähtölistalla viimeisten joukossa, joten ihan tyytyväinen että pystyin pitämään keskittymisen pitkästä odottelusta huolimatta.

Taas jäi uupuman tupla nolla. Oisin voinu vajota vaikka maan alle, kun eka rima tipahti tokalla radalla. Oikestaan onneks sitten muurinpalikkakin vielä tipahti, koska muuten muo ois ketuttanut niin vietävästi.
Muutoin tokakin rata oli ihan kelpo menoa. Yks pieni oikosulku aivoissa sinne mahtui, mutta elda antoi onneksi sen anteeksi.Niin ja pystyin nollaamaan riman pudotuksen ja jatkamaan normaalisti rataa. Siitä pointsit itselleni. :) Vikallakin radalla loppu sujui  moitteita, kun sain koottua ohjauksen sählingin jälkeen.

 
Ekan radan nolla


Toisen  radan 10 (eka rima, muuri)
 
Seuraavaksi treenattavana listalla on lähtöjen sparraamista. Kaikkea jo tuntuu että olen lähtöjen kanssa kokeillut, mutta vahintään yhdessä startissa per kisa tulee se eka rima alas. :/ Ekan riman ylitysprosentti kisoissa ei varmasti päätä huimaa. Kai se Elda jännittää tai ei keskity siihen ensimmäisen riman ylitykseen. Olen kokeillut nopeita lähtöjä, odotuttamista, eri matkojen päähän koiran jättämistä ekalta radalta.

Vale tuomareitakin otetaan vastaan kontaktien läheisyyteen hillumaan, jotta enää ei toistu Herralan tuijottelut. Ritva Herrala vaan nyt on niin hurja tyyppi Eldasta, että sen piti vähän vahdata Ritvaa kun tuli niin liki.

Muuri on ollut toinen ongelma, mutta siitä jo olen tyytyväinen, että Elda kesti ekalla radalla poispäinkäännöksen muurin kohdalla. :) Vaikka nyt sitten tipahtikin tuo tokan radan lähes suora muurin ylitys niin siihen vaikutti varmasti pikku huitaiseva ranneliike ja hieman huono sijoittuminen.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit