Käytiin kokeilees onnea!

Mitäköhän tämän päivän radoista oikeen sepostaisi. Ehkä mä kehtaan nuo videot tänne meidän radoista laittaa. :D Tuomarina toimi Anne Viitanen.Eka rata taitaa kuitenkin jäädä näyttämättä, vaikka siitäkin hyvää löytyi. Pituudelta valssissa sivusta ulos ja putkeen mentiin kolme kertaa peräkkäin sen puomin sijaan. Ehdin jo siinä kelaamaan tuomarin mietteitä... Ensimmäinen rata oli meille vaikein. Kaksi seuraavaa oli täysin mentävissä. Haastetta toi se että rimoja oli sikin sokin kaikissa korkeuksiaa siis 55, 60 ja 65. Mä kun aattelin että vois jopa olla 55 päivä pakkasen vuoksi, mutta ei niin ei. Viitasen radoissa jokaikinen este on kummallisesti vikurallaan omiin suuntiin. Kontaktit otettiin tänään kunnon pysäytyksin ja toimivatkin mukavasti. Elda kesti hyvin ohijuoksemisen ja jättämisen niille, joten siitä pointsit sille.

meikäläisen rytmitys ja ohjaaminen ei luistanut parhaalla mahdollisella tavalla. Tarakkapersusta löytyi, kompastelua ja esteiden kanssa yhteentörmäämisetkin olivat muutamaan otteeseen lähellä. ;D Mulla oli turhan voimakkaita liikkeitä ja ohjauksia, jotka söi heti Eldan vauhtia. Se kun tuppaa seuraamaan niin tarkasti mun jokaista vikasuuntaan harhailevaa painonsiirtoa tai askelmaa. Oman rytmityksen kanssa oli ajoittain ongelmia ja yhden pikku mokan korjaaminen kertautuu helposti radan edetessä.  Mitenköhän saisi sen saman draivin kuin treeneissäkin. Elda on kisoissa tosi herkkä nimen huutamisista ja hakeutuu saman tien lähelle ja muutenkin kisoissa toimisi paljon vähäeleisemmät ohjaukset. Mä  tuppaan olemaan kisoissa normaalia napakampi ja käytän kroppaa entistä voimakkaammin ja huitomistakin esiintyi muutamassa kohdassa. Eniten ärsyttää se etten saata koiraa sulavasti esteille vaikka aikaa olisi se tehdä.

Agiradalla Elda kyttäili Krimmua katsomossa, sen piti nääs tietää missä se on. Videolla tämä on havaittavissa. :D Keskittyminen vaan moisesta kyttäilystä kärsii. Jouduinkin vähän herättelemään veikkosta lähdössä kun sivulle käskyt eivät tainneet rekisteröityä aivoissa, vaan nassu toljotti katsomoon.


Tokalla radalla lähetin Eldan niistoon älyttömän voimakkaalla "heitto-otteella" vaikka merkkaus ois riittäny. Elda ei muuten varastanut lähdössä radoilla, vaikka hyppärillä vähän siltä näyttääkin. Halusin nimen omaan oottaa putkelle tulevat pakkovalssin pienen vauhdin kera.


Kahdelta agiradalta saatiin siis Hyllyt ja hyppäriltä harmittava rima vitonen loppusuoralta. (Tai eihän se ollut suoraa lähimainkaan. Video valehtelee. )

 Taitaa koira olla todella puhkipoikki väsynyt kun kello on jo yli viiden, eikä se ole itkemässä iltaruokaansa ;D Tuolla se on köllinyt jo monta tuntia reporankana. Eldalle ottaa koville nuo aamukisat. ;)


Pikkasen pitää laittaa mainostustakin. Harrastuskoiraa etsimässä? Ihanan Inkerin pentueesta vapaana yksi narttu ja täpäkkä pikkupoika. Tsekkaa!http://www.nadadorkennel.com/ Ovat niin suloisia. <3 Ottaisin jos voisin.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit