Kolmoset korkattu

Tänään oltiin kisaamassa Liedossa kahden agiradan verran. Ihka ensimmäinen kolmosten startti ja nolla! Jihaa! Ei täydellistä , mutta tyydyttää. Hiukka oli jännitystäkin itselläni  ilmassa, kun startattiin niiden kaikkien hienojen koirakoiden jälkeen, siis viimesinä. Yks pikku kämmikin mahtui, jonka sainkin kuin sainkin korjattua, mutta maksoi hieman ajassa. Onneksi ihanne aika oli super löysä, joten se alittui silti reilusti. Kärkeen jäätiin ihan mukavasti, mutta tästä on hyvä jatkaa.

Tokalla radalla taisin olla niin helpottunut, innoissani ja tyytyväinen Eldan mennessä puomille putken sijaan, että unohdin tehdä puomin jälkeen putkijarrun putkelle, jonka seurauksena Elda nappasi putken jälkeen ylimääräisen esteen.

Kristian oli katsomassa meidän kisoja ensimmäistä kertaa, mutta ei voinut kuvata kun tahtoi vain katsoa. :/  Tylsistymis marinoita lukuunottamatta, oli mukavaa kun Eldalla oli "huoltaja" joka auttoi jäähyttelylenkeissä, jolloin sain jäädä katsomaan  radan rakennusta ja hakea rauhassa kisojen päätteksi kisakirjan ja paulautella numeroo.


Täytyy laittaa ne tavoitteet taas uusiksi kun kerta kolmosissa jo kisataan. Tavotehan on selvä. Kerätä Sm nollat kasaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit