Olen niin innoissani vuodesta 2019!


Vuoteen 2018 mahtui paljon onnistumisia, koirat saaneet olla terveinä, olemme harrastaneet ja touhunneet, mutta toisaalta olemme nauttineet omasta kodista ja rauhasta. Tietysti vuoteen on mahtunut myös jonkin verran epäonnitumisia, huonoa tuuria, väsymystä ja pettymyksiä. Nyt on kuitenkin taas akkuja latailtu ja lomailtu, joten vuosi 2019 saa tulla ja matka jatkuu.

Ensi vuonna Eldan kanssa on tavoitteena nauttia, harrastaa ja kisata. Tietysti päätapahtumina ovat halli SM-kisat ja kesät SM-kisat. Edelleen se on 8,5 vuotiaana huikeassa kunnossa. Tekee töitä agilitysä täysillä ja vauti ei ole yhtään hiuipunut, vaan pikemminkin päinvastoin. Ainut missä sen ikä alkaa jo vähän näkyä on palautuminen. Edelleenkään sillä ei liiemmin jumeja ole ja se tekee töitä satalasissa, mutta esimerkiksi kisapäivän jälkeisenä päivänä huomaa sen olevan väsynyt ja kaipaavan lepoa.  Muutenkin entisestään korostuu sen mukavuudenhaluisuus. Toisaalta Eldan kanssa treenataan max kerran viikossa ja kisaillaan harvakseltaan välttäen tuplakisaviikonloppuja. Tavoitteena tietysti on pitää Elda hyvässä fyysisessä kunnossa ja sitä se kyllä onkin. Jonkinlaista luopumisen työtä jo kuitenkin pikkuhiljaa teen. Kausi kerrallaan mennään ja katsotaan. Pikkumaksiluokka tuli meille kyllä kuin tilauksesta. Sen huomaa todellakin kuinka helppoja ja vaivattomia ne ovat Eldalle ja uskon että osaltaan saimme sen kanssa lisäkisavuosia niiden kautta.

Pihkalle puolestaan odottelen juoksujen alkamista. Suunnitelmissa olisi astuttaa seuraavista juoksuista. Haaveissa siis kevätpentuja. Urokseksi olen löytänyt  aivan ihanan ja valloittavan poitsun. Olen niin innoissani ja odottavin mielin tästä yhdistelmästä. Toivotaan, että astutus tuottaa aikanaan tulosta. Haaveissa ja suunnitelmissa olisi jättää tästä pentueesta myös yksi tänne kotiin kasvamaan. <3 Tarkemipia uroksen tietoja julkistan vasta astutuksen jälkeen, mutta mikäli olet kiinnostunut Pihkan pennusta omaksi harrastuskaveriksi niin ole yhtydessä minuun, niin voin kertoa suunnitelmistani tarkemmin. Odotettavissa on kompaktin kokoisia monipuoliseen harrastamiseen sopivia  pentuja. Pihkan osalta en viitsi lyödä harrastusrintamalla kovinkaan paljoa odotuksia, sillä riippuu paljolti minkäkokoinen pentue yms. tulee ehditäänkö esimerkiksi SM-kuntoon. Mutta ei mietitä niitä vielä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit