Piirinmestaruuskisoissa

Olin eilen pihkan kanssa kisaamassa Piirinmestaruuskisoissa. Eldan kanssa jouduttiin jättämään harmiksi kisat väliin kun minä heitin viime viikonloppuna seuramestiksissa ulkona palkkapallon epähuomiossani jorpakkoon. No tietysti Elda tapansa mukaan täysillä perään ja siinä rytäkässä satutti tassunsa ja ei varannut sitä. :( Tämä viikko ollaan pidetty lepoa ja nyt näyttäis siltä että alkaa taas kulkemaan neljällä koivella normaalisti. Lisäillään siis pikkuhiljaa lenkkiä mukaan.

Piirinmestaruuskisoissa Pihka nappasi joukkuekisassa nollan ja kolmella nollalla ATT1-joukkue otti piirinmestaruusjoukkue hopeaa. Meiltä rata oli hieman tahmea, mutta perus hyvä joukkuerata. Pihkastahan alkaa kehkeytymään oikein kelpo joukkuekoira. :)

Sitten yksilöpiirinmestiksissä napattiin Pihkan kanssa agiradalta voitto hurjalla sadasosan erolla kakkoseen. :D Muutama kysymysmerkki radalla tuli Pihkalta, mutta selvittiin niistä. Alla agirata.


Sitten hyppärillä meille kyllä ihan tarjoiltiin piirinmestaruutta, mutta miten sitten tyrinkin tuon lopun. Pidin Pihkaa pikkasen liikaa kiinni ja oma linja ajautui vahingossa liian irti esteestä ja sain koiran siitä ohi. Sinäänsä Pihka toimi ihan oikein koska jos olisin halunnut sen ohi siitä esteestä olisin sen ohjannut juuri noin. Toisaalta musta on sinäänsä' ihan positiivista saada Pihka ohi esteistä ja reagoimaan ohjauksiin noin hyvin, sillä yleensä ongelma ollut toisinpäin. Olin muuten kovin tyytyväinen hyppyrataan. Pihka haki kepit hienosti itsenäisesti ja muutenkin muutoin meno tuntui hyvälle. Edelleenkään Pihka ei tee keppejä kisoissa ihan sitä vauhtia mitä treeneissä tekee, mutta eiköhän nekin kokemuksen myötä tule vielä vauhdikkaammiksi. Niin on Eldallakin mennyt.

Hyvä mieli jäi kisoista, vaikka se mestaruus jäikin. Tehtiin kuitenkin tuplanolla ja muutenkin hyvää tekemistä. Mulle on aina pieni arvoitus kulkeeko se koira kun just juoksuista semmoinen seitsemän viikkoa. Jollain tapaa Pihkalta puuttuu aina tä'hän aikaan se paras terä. Onneksi nyt ei näyttäis pahempaa valeraskautta tulevan, niin kuin viime juoksujen jälkeen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka tiineenä!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!