Pihka kisaamassa Tulppa treenaamassa

On niin mukava saada aina näitä kuulumisia, kuvia  ja  videoita Pihkan pennuista erinäisten juttujen parissa. Jaetaas välillä tännekin. Sijoituspoikani "Tulppa" Pikkelssin Tahtojen Taistelu on päässyt jo tekemään muutaman "esteen settejä agilityssä. Kovin on taitavia jo. Mukavaa seurata sivusta, varsinkin kun pohjia tehdään huolella. 
Alla muutama video Tulpasta.

Olin nyt viikonloppuna Pihkan kanssa molempina päivinä kisaamassa. Ohjaajan koipi on taas ehjä ja kestää juoksemista. Jes! Yritetään vielä saada viimetinkaan rankingpisteitä josko päästäisiin maajoukkuekarsintoihin.  Saatiin 2 nollaa. Ihan ei priimaa menoa, mutta nollia kuitenkin. Kaksi hyvää rataa joissa helpot virheet ja kahdella radalla kepeiltä virhe. Ihan kohtuullisen hyvältä alkaa pikkuhiljaa tuntua meno. Radatkaan eivät olleet missään nimessä mahdottimia. kaikki oli mentävissä. harmillista että Pihka ei tee kisoissa keppejä samoilla vauhdeilla kuin treeneissä. Ihan kuin se laskis niitä keppejä. Sama rentous pitäisi vielä kepeille saada. Huomaa että' vaikeissa sisään menoissa on jotenkin epävarma, vaikka treeneissä se osaa todella vaikeitakin hakuja kepeille.

Pitää vaan vielä odotusrutiineita vielä hieman hioa SM-kisoja varten. Nyt kun odottaessa seuruutan ja temputan sitä namit kädessä. Muuten Pihka meinaa vähän kuumeta ja keksiä jotain omaa kivaa kuten haistella tai kyylätä muita koiria. Namin kanssa seuruutuksen ja temput ovat toimineet ja on ollut aika kivassa vireessä. Ei liian kuuma, mutta ajatukset oikeat. SM-kisoissa kun vaan on ollut ainakin enen niin että joutuu koppeihin odottelkemaan jo muutamaa ennen ja koppeihin ei saa ottaa enää nameja tai leluja.Jotenkin namit saa sen pysymään rentona, mutta en tiedä mitä käy tai mitä teen kopeissa odotellessa. Koppiodottelut eivät ole Eldankaan kanssa mikään helppojuttu. Se meinaa kanssa kuumentua liikaa ja taas toisaalta pitäisi pitää vire päällä, mutta sopivana. Kiaa kuitenkin kun molemmilla on nollat kasassa ja päästään SM-kisoihin. Se on aina ollut niin mukava tapahtuma. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka tiineenä!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!