Siirry pääsisältöön

Pikkelssin Tyypit ovat maailmassa

Pennut pyörähtivät maailmaan vuorokausilla 61 eli torstaina. Avautumisvaihe kesti melkein vuorokauden, mutta itse synnytys tapahtui melko helposti ja tasaisessa tahdissa.

Pihka rupesi heti nuolemaan pentua ja heti kun maidot laskeutuivat pääsi pentu tissille. Pihka imetti samalla pentuja ja ponnisti jo seuraavaa samalla. Joka toisen pennun kohdalla piti hieman pidemmän lepotauon ja pennut sai rauhassa vetää maitoa kitusiinsa. Viimeisen pennun kohdalla supistukset rupesivat sen verran jo laantumaan ja Pihka oli väsynyt ponnistamaan makuulleen, että keräsin pennut pois tissiltä jolloin sain Pihkan seisomaan ja siitä asennosta se viimeinenkin pyörähti ulos nopeasti.

lopputulemana oli 4 poitsua ja yksi typykkä. Painot ovat lähteneet hienosti nousemaan jokaisella. Pihka hoitaa pentuja antaumuksella ja kaikki pääsevät helposti tisulle.

Tällä hetkellä en ota enempää pennunkyselijöitä, sillä käyn ensin läpi jo tällä hetkellä pentua odottaneet kunhan ehdin.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko