Siirry pääsisältöön

vuorokausia 40

Pihkasta on muodostunut neljänkymmenen päivän aika  pyylevä. :D Ja tästä se kasvu vasta alkaakin. Taitaa olla tulossa aika hurjan kokoinen massu.
Pihka on  voinut oikein mainiosti. Normaalia rauhallisempi, mutta edelleen kovin leikkisä ja normaalisti ollut lenkeillä mukana. Muutamanä päivänä tässä aikaisemmin ruoka ei tahtonut maistua, mutta nyt taas uppoaa hyvin.

Päätin ajella Pihkan, jotta olo vähän helpottaisi, mutta koska tassujen ajelu ei ole Pihkan suosikkeja niin en halunnut tulevaa mamma koiraa piinata tassujen osalta, joten pitäköön karvaiset jalkansa. Ei ehkä kaunein trimmi, mutta ei tässä mihinkään näyttelyihinolla menossa. :D

Eldan kanssa odottaa viikonloppuan maajoukkuekarsintakilpailut. Olen ollut harmiksi flunssassa ja tällähetkellä kurkku on niin kipeä, että katsotaan lähteekö kohta ääntä edes. Toivottavasti päästäisiin lauantaina starttaamaan. Harmittavaa on myös se ettemme ole Eldan kanssa saaneet SM-kisojen jälkeen yhtään treeniä alle. Olen ollut kovin kiireinen töiden puolesta ja vihdoin vapalla kun oplin suunnitellut meneväni treenaamaan paukahti minulle flunssa. :(

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko