Siirry pääsisältöön

Pentuja tulossa!

Pihka kävi tänään ultrassa ja lääkärin sanojen mukaan kuulemma tulossa kunnon setti. :)
Kohtalaisen ison kokoinen pentue siis. Vähän kyllä uumoilinkin sellaista kun nyt jo neljännellä viikolla näkyy että selkä on levinnyt ja ruoka on vähän huonosti mastunut muutamana päivänä. Hommasin Pihkalle nyt vielä rasvaisempaa ruokaa ja lisänä anna rasvaista lihaa, jotta saadaan sille kunnolla massaa kun kerta pentue on iso. Pihka on selkeästi myös viimeisimmän viikon aikana rauhoittunut. Ei hösää niin paljon vaikka edelleen kovin leikisä onkin. :)

Minä tietysti iltarukouksissa muistan että kaikki menisi hyvin ja kaikki syntyisivät terveinä ja elinvoimaisina. Pihka <3


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko