Siirry pääsisältöön

Agilityn SM-kisoissa

Oltiin viikonloppuna Eldan kanssa agilityn SM-kisoissa Lappeenrannassa.
Lauantaina oli joukkuekisat. Edsutettiin omaa seuraamme Agility Team Turkua. Oliemme loppusijoituksissa tuloksella 5 (rima) yhdeksänsiä. Viime vuonna tulos oli sama, mutta nyt kaksi sijaa korkeampi. Ilman rimaa olisimme olleet mitallilleilla, joten ajatkin olivat oikein hyvät. Eldan kanssa tehtiin puhdas nollarata johon olewn kovin tyytyväinen. Meno tuntui kerrassaan hyvältä, vaikka heti tietysti videon katsottuani totean että olimpas myöhässä pituuden jälkeisessä valssissa ja puomilla Elda jäi hieman hiipimään.. Kuitenkin noin yleisesti rata oli sujuva ja yhteinen tekeminen tuntui hyvälle ja rennolle.
Sunnuntaina yksilökilpailuissa tehtiin karsintaradalla kymppi. Muurin palikka, joka himppu meni ehkä omaan pikkiin ja vielä pituus joka meni kyllä Eldan arviointi virheeksi. Ihan samanlaista rentoutta ei saatu kuin joukkuekisassa ja yhteinen rytmikin oli hieman kateissa. Rata ei ollut vaikea, joten siksi kyllä harmitti, mutta ei meidän aikakaan ollut kummoinen vaikka alle ihanneajan olikin.


No harmitus hälveni aika nopeasti kun kävin shoppailemassa vähän tuleville pentusille pentukoppaan alusia ja karvahuopia. vielä pitäis hankkia se pentulaatikko. Pitää vähän mittailla vielä sitä kokoa kun kerta isohko pentue tulossa etten teetä liian pikkuista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko