Agilityn SM-kisoissa

Oltiin viikonloppuna Eldan kanssa agilityn SM-kisoissa Lappeenrannassa.
Lauantaina oli joukkuekisat. Edsutettiin omaa seuraamme Agility Team Turkua. Oliemme loppusijoituksissa tuloksella 5 (rima) yhdeksänsiä. Viime vuonna tulos oli sama, mutta nyt kaksi sijaa korkeampi. Ilman rimaa olisimme olleet mitallilleilla, joten ajatkin olivat oikein hyvät. Eldan kanssa tehtiin puhdas nollarata johon olewn kovin tyytyväinen. Meno tuntui kerrassaan hyvältä, vaikka heti tietysti videon katsottuani totean että olimpas myöhässä pituuden jälkeisessä valssissa ja puomilla Elda jäi hieman hiipimään.. Kuitenkin noin yleisesti rata oli sujuva ja yhteinen tekeminen tuntui hyvälle ja rennolle.
Sunnuntaina yksilökilpailuissa tehtiin karsintaradalla kymppi. Muurin palikka, joka himppu meni ehkä omaan pikkiin ja vielä pituus joka meni kyllä Eldan arviointi virheeksi. Ihan samanlaista rentoutta ei saatu kuin joukkuekisassa ja yhteinen rytmikin oli hieman kateissa. Rata ei ollut vaikea, joten siksi kyllä harmitti, mutta ei meidän aikakaan ollut kummoinen vaikka alle ihanneajan olikin.


No harmitus hälveni aika nopeasti kun kävin shoppailemassa vähän tuleville pentusille pentukoppaan alusia ja karvahuopia. vielä pitäis hankkia se pentulaatikko. Pitää vähän mittailla vielä sitä kokoa kun kerta isohko pentue tulossa etten teetä liian pikkuista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!