Siirry pääsisältöön

Kisaamassa

Olin eilen molempien kanssa kisaamassa oman seuran kisoissa. Eldalle kolme starttia ja Pihkalle kaksi.

Pihkan kanssa tarkoitus oli testata meidän uusia hetsauslähtöjä ja yleensä hakea yhteistä tuntumaa taas kisaamiseen. Voin sanoa, että olen ääreist tyytyväinen ja yllättynyt positiivisesti. Meillähän oli nollat ihan käsillä, mutta pienet ohjausvirheet kostautui. Ensimmäisellä radalla mun valssi pyöri vähän ahtaasti ja ohjasin vahingossa Pihkan A-esteelle putken sijaan. Peitin siis aika rajusti sen putken. No me ainakin treenattiin A-estettä koko rahan edestä :D erityisen tyytyväinen olen ensimmäisen radan keppeihin jotka Pihka haki upeasti. Kepit Pihka meni molemmilla radoilla kepit treenjä hieman hitaammin. Jotenkin teki vähän turhankin tarkkaa työtä ja himmasi loppua kohden. Toisella radalla sössin pahasti lopun. Minulla ei ollut mitään rytmitystä kääntyvälle esteelle vaan yritin vaan ottaa käskyllä liikkeeseen mukaan ja sekin hyvin myöhässä. Ihanaa kuinka yleisö eläytyy täysillä. vain Pihka professori voi hoksata yleisön älähdyksestä, että nyt hän saattoi ajautua vähän väärälle esteelle. Ihana hönö! Puomipäivä ei meillä selkeästikään nyt ollut. Suoralla puomilla selkeästi kyllä yrittää kovasti osua, mutta minusta se ei siihen osunut kuin ehkä korkeintää varpaalla. Tuomari ei kuitenkaan sakottanut meidän kummastakaan puomista. Käännöspuomista en ole kovin yllättynyt, sillä se on meillä pahasti keskenb ja työnalla. Ainakin Pihka meni loppuun asti eikä yrittänyt ronkata sivusta. Hirmu hyvät fiilikset jäi Pihkan kanssa kisaamisesta. Taitavahan siitä on tullut, vaikkei niitä nollia herunutkaan. Pihkan radat taltioitui, Eldan nollat eivät tulleet videolle.Elda nollakone jatkoi siitä mihin viime kisoissa jäätiin ja tempaisi triplanollan. Nyt on joku käsittämätön vaihde sen kanssa silmässä. Nollia vaan satelee. :) Joku kysyi kisoissa meidän salaisuutta. Mietin hetken ja vastasin että molemmin puolinen luottamus siitä mitä ollaan tekemässä ja sen tuoma rentous radalla. Jäin pohtimaan itsekin tätä ja tajusin, että mulla nykyään sen kanssa tosi rento fiilis mennä. Mennään tehdään ja nautitaan. Jotenkin oon oppinu sitä että keskitytään omaan tekemiseen ja nautitaan siitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…