Eldalle viime viikonloppuna tuplanolla sijoilla yksi ja neljä. Tämä vuosi on lähtenyt hyvin käyntiin kun pelkkiä nollia vaan tullu. :) Ei radat nyt ihan täysin sujuviakaan ole ollut, mutta joko olen joutunut kalastelemaan tai Elda paikannu. Eldan taitotaso on siinä pisteessä, että antaa mulle ohjausvirheitä aika tavalla anteeksi. Vielä kun saan omat virheet pois niin sujuvuuskaaan ei kärsi.

Pihkan kanssa aloitettiin Nose work 2. kurssi viime sunnuntaina. Teemana oli laatikkoetsintä. Pihka hoiti homman kotiin tosi mageesti. Mäkin alan oppimaan lukemaan sitä ja se rupeaa tarjoamaan merkkaustakin jo. Pihka on kyllä hirmu sinnikäs etsijä. Se jaksaa ja jaksaa etsiä. Se ei turhaudu vaikkei heti löytyisikään. Sille nuo tehtävät on ihan omiaan. Pihka nauttii kun saa tehdä hommia itsenäisesti. Sillä tulee olemaan varmaan vähän eriskummallinen merkkaus, mutta kyllä siitä ainakin on kohtuu helppo lukea löydöstä. :D

Pihkan kanssa ollaan agilityssä keskitytty enemmän treenaamiseen. Puomia ollaan taas muistuteltu. Otettu erilaisiin ohjauksiin ja esteille tulemista. Ja onhan se minullekin hakemista löytää ajotukset käskyille  ja sille missä milloinkin minun tulee olla. Omassa ohjaamisessa on paljon hakemista kun puomin jatkot tulee niin nopeasti ja vauhti kova. Pieni videonpätkäkin treeneistä. osa osumista osuu vähän ylös tai vain yhdellä jalalla. Näkyy selkeästi se, että heti jos ryntään eteen ohjaamaan niin Pihkan lyhentää hieman laukkaa tosin puomi oli muutenkin suht lähellä seinää joka voi myös vaikuttaa. Pihkan kanssa olis tarkoitus aloittaa montaa treeniprojektia. Vähän haaveilen jos opettaisin sille lähelletulokäskyn käteen kuonokosketuksen kautta ja ottaisin sille ihan oman käskyn. Sitten olis tarkoitus ottaa projektiksi puomin jyrkät käännökset. Pitäisi vahvistaa Pihkalle sitä, että niissä tulee hakea etujalkaosumaa eikä takajalkoja. Nyt selkeästi Pihka hakee mielellään jyrkissäkin käännöksissä osumaa takajaloilla. Lisäksi olisi kaikenlaisia pikkuprojekteja kuten käännösten jälkeen kiihdyttämisen vahvistamista, keppien hetsausta, keinutekniikan vahvistamista.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!