Siirry pääsisältöön

nahkarotta

On tuo Pihka vaan aika huikea tuon nenukkinsa kanssa. Olen tehnyt muutamia lyhyitä piilotetun hajun etsimisiä. Pihka on tosi sinnikäs haistelija. Se jaksaa haistella pitkiäkin aikoja ja tutkia paikkoja ilman hajusta kiinni saantia. Siitä huomaa hyvin kun se saa vainun hajusta. vaikka tein Eldalle paljon helpompia piiloja sillä ei riitä millään pinna vaan se turhautuu nopeasti jos ei heti saa vainua. Sitten se rupeaakin tarjoamaan kaikkea muuta paitsi  nuuskimista. Pihka löytää kyllä hyvin vaikeitakin piiloja ja siitä tietää tasantarkkaan,että se etsii nimenomaan hajua ei purkkia. Monesti purkit ovat olleet piiloissa josta ne eivät näy.

Pihka pääsi sunnuntaina karvoistaan. Siitä tulee kyllä aina trimmin järlkeen pieni virtapiikki kiusankappale. Koska trimmin jälkeinen hepulointi on väistämätöntä päätin järjestää siitä mahdollisimman turvallisen. Sisällä hepuloinnin sijaan päästin Pihkan minitakapihallemme itsekseen hepuloimaan. Pihka olisi kovasti toivonut Eldaa hepulikaveriksi, mutta turvallisuuden nimissä en sitä iloa heille suonut. :DItsenäisyyspäivänä kävin Eldan kanssa kisaamassa. Tuomisina 0, Hyl ja 5 (muuri). Tästä onkin hyvä jäädä ainakin loppuvuodeksi kisatauolle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko