nahkarotta

On tuo Pihka vaan aika huikea tuon nenukkinsa kanssa. Olen tehnyt muutamia lyhyitä piilotetun hajun etsimisiä. Pihka on tosi sinnikäs haistelija. Se jaksaa haistella pitkiäkin aikoja ja tutkia paikkoja ilman hajusta kiinni saantia. Siitä huomaa hyvin kun se saa vainun hajusta. vaikka tein Eldalle paljon helpompia piiloja sillä ei riitä millään pinna vaan se turhautuu nopeasti jos ei heti saa vainua. Sitten se rupeaakin tarjoamaan kaikkea muuta paitsi  nuuskimista. Pihka löytää kyllä hyvin vaikeitakin piiloja ja siitä tietää tasantarkkaan,että se etsii nimenomaan hajua ei purkkia. Monesti purkit ovat olleet piiloissa josta ne eivät näy.

Pihka pääsi sunnuntaina karvoistaan. Siitä tulee kyllä aina trimmin järlkeen pieni virtapiikki kiusankappale. Koska trimmin jälkeinen hepulointi on väistämätöntä päätin järjestää siitä mahdollisimman turvallisen. Sisällä hepuloinnin sijaan päästin Pihkan minitakapihallemme itsekseen hepuloimaan. Pihka olisi kovasti toivonut Eldaa hepulikaveriksi, mutta turvallisuuden nimissä en sitä iloa heille suonut. :D



Itsenäisyyspäivänä kävin Eldan kanssa kisaamassa. Tuomisina 0, Hyl ja 5 (muuri). Tästä onkin hyvä jäädä ainakin loppuvuodeksi kisatauolle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit