Siirry pääsisältöön

Hyvää uuttavuotta 2017!


Pihkura sai joululahjaksi oman possun. Nyt on taas minkä korvbia voi lutkuttaa. :D


Kaisarinna otti joulun lunkisti. Tietysti hänen ylhäisyys nukkuu aina pää tyynyllä.

Vähän kyllä lellimisen puolelle menee tuo koirien peittely. Pihka ei tietysti pistä pahakseen ja mitäpä isäntä ei koirien eteen tekisi kun possunkin Pihkalle toi. <3


Me ollaan yritetty hyödyntää seuran treenitauko treenailemalla itsekseen. Ollaan nyt muutamana viikkona käyty pari kertaa viikossa treenailemassa itsekesemme. Kiva kun ollaan saatu messiin apupalkkaajakin aina välillä. Todella hyviä onnistuneitä treenejä takana. Hyvillä mielin siis uuteen vuoteen. Pihkan kanssa oli viimeksi todella hyvät keppitreenit kun saatiin Emma apupalkkaamaan keppien päähän. Pihka kesti hyvin vaikka pallo oli Emman kädessä ja se vinguttikin sitä. Vauhtia saatiin hyvin kepeille tällä lisää, joten vastaavia keppien vauhtitreenejä lisää kun kyseinen palkkausysteemi toimi. Valmispalkka keppien päässä taas päin vastoin hidasti Pihkaa koska tietysti piti ruvetra kyyläilemään sitä palloa. Pitäisi saada aikaiseksi kuvattua taas vähän meidän treenejäkin jossainvaiheessa.

Hieman vielä treenikuviot ensi vuoden osalta auki. Odotamme vielä vahvistusta muutamasta jutusta. Päätavoitteet Eldan kanssa kesän SM-kisoissa. Pihkan kanssa keskitytään enemmän treenaamiseen kun pentukuviot tulevat arvokisojen tielle. Itselle toisaalta helpoitus. Sen kanssa ei tulospaineita vaan voidaan jatkaa rauhassa treenaillen siitä mihin tänä vuonna jäimme. Harvakseltaa tarkoitus kisaillakin ennen pentusia. Syksyllä itsellä oli hieman sellaista kyllääntymistä agilityn osalta. Treenaaminen ei jotenkin maistunut vaan. Nyt on taas omatoimitreenien osalta into taas palannut. Treenaamiseen tulöossa myös muutoksia, joten vaihtelu tuo myös virkistystä tekemiseen. :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko