Hyvää uuttavuotta 2017!


Pihkura sai joululahjaksi oman possun. Nyt on taas minkä korvbia voi lutkuttaa. :D


Kaisarinna otti joulun lunkisti. Tietysti hänen ylhäisyys nukkuu aina pää tyynyllä.

Vähän kyllä lellimisen puolelle menee tuo koirien peittely. Pihka ei tietysti pistä pahakseen ja mitäpä isäntä ei koirien eteen tekisi kun possunkin Pihkalle toi. <3


Me ollaan yritetty hyödyntää seuran treenitauko treenailemalla itsekseen. Ollaan nyt muutamana viikkona käyty pari kertaa viikossa treenailemassa itsekesemme. Kiva kun ollaan saatu messiin apupalkkaajakin aina välillä. Todella hyviä onnistuneitä treenejä takana. Hyvillä mielin siis uuteen vuoteen. Pihkan kanssa oli viimeksi todella hyvät keppitreenit kun saatiin Emma apupalkkaamaan keppien päähän. Pihka kesti hyvin vaikka pallo oli Emman kädessä ja se vinguttikin sitä. Vauhtia saatiin hyvin kepeille tällä lisää, joten vastaavia keppien vauhtitreenejä lisää kun kyseinen palkkausysteemi toimi. Valmispalkka keppien päässä taas päin vastoin hidasti Pihkaa koska tietysti piti ruvetra kyyläilemään sitä palloa. Pitäisi saada aikaiseksi kuvattua taas vähän meidän treenejäkin jossainvaiheessa.

Hieman vielä treenikuviot ensi vuoden osalta auki. Odotamme vielä vahvistusta muutamasta jutusta. Päätavoitteet Eldan kanssa kesän SM-kisoissa. Pihkan kanssa keskitytään enemmän treenaamiseen kun pentukuviot tulevat arvokisojen tielle. Itselle toisaalta helpoitus. Sen kanssa ei tulospaineita vaan voidaan jatkaa rauhassa treenaillen siitä mihin tänä vuonna jäimme. Harvakseltaa tarkoitus kisaillakin ennen pentusia. Syksyllä itsellä oli hieman sellaista kyllääntymistä agilityn osalta. Treenaaminen ei jotenkin maistunut vaan. Nyt on taas omatoimitreenien osalta into taas palannut. Treenaamiseen tulöossa myös muutoksia, joten vaihtelu tuo myös virkistystä tekemiseen. :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka tiineenä!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!