Siirry pääsisältöön

Sittenkin kesäpentuja

Koirat olivat viime viikon hoidossa kun minä lomailin lämmössä :) Hyvin oli mennyt neljän vesikoiran poppoossa. Pihkalle oli pidetty kuria, että turha sählääminen sisällä saa jäädä, mutta hyvin molemmat koirat olivat sopsutuneet uuteen laumaan. Hauska oli kuulla juttuja koirien edesottamuksista.

Lomalla ollessani Pihkalla alkoikin juoksut. vähän niitä jo aavistelinkin kun merkkejä oli ilmassa. Tämähän tarkoittaa sitä, että pentuja olisikin odotettavissa kesälle eikä syklsylle. Arviolta heinä-elokuulle. Pihkan sulho kipaisi viikonloppuna luonnetestissä varmistaen olleen sen mitä juuri Pihkalle olen hakemassa. Magea paketti. :) Molemmille vielä tsekkaus, että kilpparit on kunnossa ja sitten voidaankin ruveta toden teolla odettelemaan seuraavia juoksuja. :)

Alla kuvia hoidosta Elda rupesi jopa vaatimaan itselleen huomiota ja hakeutui aina Emman kylkeen kiinni. Perinteisesti änki itsensä myös lähimmäiseksi. :D
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko