Siirry pääsisältöön

Eldalle piirinmestaruuskisoissa sija 5.

Launataina oltiin piirinmestaruuskisoissa. Eldalle ensimmäiseltä radalta nolla ja jälkimmäiseltä rima 5vp. Loppupisteissä ylsimme sijalle 5. Hyvä mieli jäi. Tekeminen tuntui hyvälle ja kontaktitkin maltoimme ottaa kunnolla. Ensimmäisellä radalla tosin Elda jäi vähän turhan ylös kyttäämään puomilla. Eldan kisakontaktiongelmiin näyttäisi löytyneen ratkaisu. Lelut taskuun niin Eldakaan ei tee niin selkeää eroa kisa- ja treenitilanteelle. Nähtävästi se on osannut yhdistää leluttomuuden kisatilanteeseen. Toivottavasti en nyt itse taas sössi niitä meidän kontakteja ja maltan vaatia sen kisoiossa. Joukkueradalta myös rima vitonen, mutta koko joukkueena jäimme ilman tulosta. Sitä kyllä jotenkin nauttii Eldan kanssa tekemisestä. Se on nyt parhaassa iässä. Sen taitotaso on korkea, siihen voi luottaa ja tietää että osaa, sillä on kisakokemusta kertynyt hyvin ja kisaaminen hoituu rutiinin omaisesti ja minä tunnen koirani ja tiedän mitkä ohjaukset toimii ja mitkä ei. Koira 6v. on kyllä parhaimmillaan monessakin mielessä.


Pihkan aikuistumista sitten odotellessa... :D Tuleekohan siitä ikinä aikuista. Pihkan kanssa menin vain joukkueradan kun meidän piti kiiruhtaa mummoni 80-vuotis synttäreille. Joukkuerata oli tahmea ja siinä vaiheessa kun päästiin vauhtiin se runnoi kepeille pahannäköisesti, tasapaino meni ja ulos kepeiltä. Sain sen onneksi suorittamaan ne uudelleen, eikä ainakaan näyttänyt että sen kummempaa olisi sattunut itseään. Koirat jäikin kisapaikalle, vaikka minä jatkoin. Ne menivät Emmalle hoitoon. Pihka pääsi menemään yksilöissä Johannan kanssa. Oli täysi kysymysmerkki lähteekö se edes vieraan kanssa tekemään kun se on yhden kerran mennyt vai vieraan ohjauksessa. Pihka lähti ensimmäiselle radalle  Johannan mukaan ja tekivätkin melkein loppuun asti nollaa. Täysiä Pihka ei kyllä mennyt, mutta ei sillä mikään hätä minustakaan ollut vähän vaan ehkä outo tilanne. Muutamia kuviakin kisoista tuli. Pihka meni kisoissa ensimmäisen kerran vieraan kanssa  puomin ja A-esteen, mutta niiden kanssa ei ongelmaa ollut. :) Toiselle radalle ei sitten lähtenytkään. pihka oli muutenkin jotenkin outo kisapaikalla jo ihan. Vähän omissa maailmoissaan. Olisikohan juoksut kohta alkamassa.
Ja illalla Emmalta tuli vietiä, että koirat ovat laumaantuneet kivasti :)Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…