Siirry pääsisältöön

Maajoukkuekarsinnat

Jaiks! Tässähän alkaa jännittämään. Huomenna kisataan Eldan kanssa maajoukkuekarsinnoissa. Makseja karsinnoissa on kisaamassa 127, joista vain kaksi on Espanjanvesikoiria, Toinen niistä on minun oma kultarakas Elda. Voi kuinka siistiä päästä nauttimaan agilitystä ihan kunnon kisoihin. Tämä on nyt meidän toinen kertamme maajoukkuekarsinnoissa. Viime kerrasta ainakin yhtä kokemusta rikkaampina ja jotenkin helpompi lähteä tänä vuonna kisaamaan kun tietää mitä odottaa. Elda on ainakin hyvässä kunnossa, minusta en niin tiedä, mutta flunssa alkaa onneksi helpottamaan.

Eldan kanssa startataan numerolla 517 ja lähtee lauantaina melko alkupäässä.
Lisää infoa Maajoukkuekarsinnoista löytyy https://karsinnat.com/tulokset/

Kerätään energiaa viikonloppuun. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko