Siirry pääsisältöön

lomailua

Ollaan käyty uimassa paljon tai koirat ovat käyneet ja ne ovat kastelleet samassa minutkin. Kesä on kyllä parasta aikaa, kaikki nauttii. Pihkaakin on pystynyt pitämään joukkulenkeillä kivasti vapaana kun silloijn ei kerkeä etsiä riistaa ja uiminen vie fokuksen aika tehokkaasti. :)

Käytiin kokeilemassa Pihkan kanssa vähän verijälkeä. Ei ollut mahdollisuutta antaa veren vetäytyä, joten tehtiin laimennetulla. Sellainen 50metrin jälki tehtiin Pihkalle. Pitää päästä uudestaan. Ihan hauskaa puuhaa :)

Kommentit

  1. Moikka, missäs päin on noin kivan näkönen uima- ja lenkeilypaikka?

    VastaaPoista
  2. Siinä on muutama eri paikka. Toinen on Maskusta Rivieran ympäristöstä ja toinen Heinolasta Sinilähteeltä. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko