Harmittava hipaisu

Karsinnat oli ja meni.  Ensimmäinen rata meni pieleen totaalisesti. Elda oli vallaton ja lähti ylimääräisille esteille kohdassa jota en olisi arvannut. Pihkalta olisin moisen voinut odottaakin. Täytyy myöntää, että onpa Eldasta tullut irtoava ihan huomaamatta. ;) Harnmittava sinäänsä koska rata oli minusta suht koht helppo ainbakin agilityrataan verrattuna.

Agilityradalta tuli harmittava vitonen kun Elda osui pituuden viimeiseen palikkaan Se oli sinäänsä tiedossakin, että paikka on Eldalle vaikea. Koira joka haluaa hypätä mahdollisimman tiukasti ei ymmärrä käännöksiä hypyillä joissa pitäisi hypätä pitkälle, mutta samalla kääntyä. Muuten ihan kelpo rata. Nolliakaan ei tullut paljoa ja siksi vaikea rata olisi ollut meidän heiniäNo sunnuntaina oltiin katsomossa. Vaikka lauantai harmitti oli sunnuntaina kiva seurata muiden suorituksia. On tämä niin jännä laji. Jo tuli taas into treenaamiseen. Kisaaminen ei kyllä vielä maistu. Tarkoitus pitää vielä muutama viikko paussia ja tehdä kaikkea muuta paitsi agilityä. Treenisuunnitelmaa Pihkan varalle olen jo kaavaillut. Elda saa jatkaa vielä preikkiä pitempään kun on tauollakin ollut vähemmän aikaa. Kisaamaan sitten joskus ehkä elokuun puolen välin tienoilla. Odotan oikeastaan, että päästään taas omaan kuplaan treenailemaan ihan perusjuttuja.

Syksy on agilityn suhteen meidän osaltamme täysin auki. En oikein tiedä mitä tehdä kun meillä ei ole syksyksi vielä edes ryhmäpaikkaa ja kouluttajaa. :( Toisaalta tekisi mieli ja olisi tarpeen päästä molempien kanssa tekemään treeniä isolle kentälle jonkun ulkopuolisen silmien alle. Mutta minne? Ja osaan on jo haut olleet. Pieni ahdistus syksyn suhteen, mutta eiköhän se tässä selkiydy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Puolivuotistreffit koirakylpylässä

Agilityn SM-kisat