Siirry pääsisältöön

Harmittava hipaisu

Karsinnat oli ja meni.  Ensimmäinen rata meni pieleen totaalisesti. Elda oli vallaton ja lähti ylimääräisille esteille kohdassa jota en olisi arvannut. Pihkalta olisin moisen voinut odottaakin. Täytyy myöntää, että onpa Eldasta tullut irtoava ihan huomaamatta. ;) Harnmittava sinäänsä koska rata oli minusta suht koht helppo ainbakin agilityrataan verrattuna.

Agilityradalta tuli harmittava vitonen kun Elda osui pituuden viimeiseen palikkaan Se oli sinäänsä tiedossakin, että paikka on Eldalle vaikea. Koira joka haluaa hypätä mahdollisimman tiukasti ei ymmärrä käännöksiä hypyillä joissa pitäisi hypätä pitkälle, mutta samalla kääntyä. Muuten ihan kelpo rata. Nolliakaan ei tullut paljoa ja siksi vaikea rata olisi ollut meidän heiniäNo sunnuntaina oltiin katsomossa. Vaikka lauantai harmitti oli sunnuntaina kiva seurata muiden suorituksia. On tämä niin jännä laji. Jo tuli taas into treenaamiseen. Kisaaminen ei kyllä vielä maistu. Tarkoitus pitää vielä muutama viikko paussia ja tehdä kaikkea muuta paitsi agilityä. Treenisuunnitelmaa Pihkan varalle olen jo kaavaillut. Elda saa jatkaa vielä preikkiä pitempään kun on tauollakin ollut vähemmän aikaa. Kisaamaan sitten joskus ehkä elokuun puolen välin tienoilla. Odotan oikeastaan, että päästään taas omaan kuplaan treenailemaan ihan perusjuttuja.

Syksy on agilityn suhteen meidän osaltamme täysin auki. En oikein tiedä mitä tehdä kun meillä ei ole syksyksi vielä edes ryhmäpaikkaa ja kouluttajaa. :( Toisaalta tekisi mieli ja olisi tarpeen päästä molempien kanssa tekemään treeniä isolle kentälle jonkun ulkopuolisen silmien alle. Mutta minne? Ja osaan on jo haut olleet. Pieni ahdistus syksyn suhteen, mutta eiköhän se tässä selkiydy.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…