Siirry pääsisältöön

Fiksu ja filmaattinen :D


Ensin treenattiin keppien kohtisuoraa itsenäistä avokulmaa höystettynä keppiputkierottelulla. Aluksi paikalta lähdettynä ja sitten putken kautta pienellä liikkeellä.

Niin kuin alkuun arvelinkin Pihkalle joka itsenäisempi ja ei niin kontaktihakuinen tämähän oli helppo nakki. Sitten tämän Eldan vuoro. Tiedän, että Eldalle kyseinen keppi kulma on se vaikein ja niin sen se nytkin osoitti. Aluksi putkeen, sitten tokaan väliin. Huoh!. Lopulta Eldalla alkoi paikalta lähdöt sujumaan. Heti kuitenkin kun otin oman liikkeeni mukaan oikelle puolella, niin aina toisessa välissä. Eldalle tuo minun vasemmalla puolella liikkuminen kyseiseen itsenäiseen keppikulmaan on vaan sula  mahdottomuus. Se hakeutuu jo esteillä hieman minuun päin, eikä juokse täysin suoraa linjaa, joten ajautuu toiseen tai jopa kolmanteen väliin. Kysehän ei ole siitä, etteikö Elda tiedä mihin väliin kuuluu mennä, mutta ei vain pysty linjaamaan  minusta poispäin. Heti kun otin niin, että minä liikuin vasenta puolta ei ongelmaa ollut. Vaikka tietyissä tilanteissa kontaktihakuinen ja minuun päin luonnostaan ajautuva on kätevä ja hyödyksi, mutta tällaisissa se itsenäinen suorittaja loistaa :) Juniori oli oikeasti aika mahtityyppi tässä treenissä. Se selvisi muutamalla toistolla kun toinen teki aika monta, eikä vieläkään oppinut täysin.

Pihkalle otin lisäksi pitkästä pitkästä aikaan meidän lempparia puomitreeniä. Me molemmat niin rakastetaan noita treenejä.  Teemana oli erilaiset puomin jatkot, niihin tuleminen ja minun rytmittäminen. Helppoa ei kyllä ole missään määrin. Haastetta riittää pitkäksi aikaa. Kuitenkin aika huikeeta, että voidaan tehdä jo näin vaikeita treenejä. On mageta, että pystyn esimerkiksi leijeröimään jatkotilanteessa puomin. Eldan kanssa leijeröinnit eivät ikinä ole toimineet. Minulla on kyllä aika paljon opeteltavaa oman rytmittämisen ja yleensä hamottamisen kanssa mihin ehdin, milloin käskytän ym. Kivaa kuitenkin on ja onnistumisista saa huikeita fiiliksiä. Paluuta ei ole kyllä enää pysäytyskontakteihin, on nuo juoksarit vaan niin siistit, vaikka noita jatkojan tulen tyrimään kisoissa vielä pitkän aikaa. Onnistumiset maistuu sitäkin paremmilta. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko