Siirry pääsisältöön

Vappu!


Kumman kieli on pidempi?
 rusakkojahdissa ;)

Jee kevät on tullut. Me niin nautitaan näistä keleistä. Uimakausikin tuli korkattua koirien toimesta.

Vapun aattona kävin molempien kanssa kisaamassa kolme starttia. Molemmille yhdet nollat, itseaiassa samalta radalta. Molempien kanssa kämmäsin lopussa tosin vähän erilailla, mutta sain kuin sainkin  pelasteltua ne pysymään nollina, Aikaa tuhrautui kummallakin näihin, joten ei palkintopallia kummallekkaan. Positiivista on se, että pystyn nykyään pelastelemaan niitä nollia, eikä pasmat mene ihan sekaisin jos ei pysyttykkään suunnitelmassa. Toisaalta on se vähän turhauttavaan tunata molempien koirien kanssa samakohta. :D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko