Siirry pääsisältöön

Tilastoja

Laskeskelin SM-joukkuehakua varten vähän tilastoja meidän kisaamisista

Kisastartit 1.5.2015.1.5.2016 (meinataan kyllä startata vielä vappuna, mutta ei ne tilastot ihan kauheasti enää muutu)

Elda:54kpl
Pihka 67kpl

Meillä kisamäärät pysyneet aika maltillisina. Tähän voi tosin vaikuttaa emännän rahapussikin. ;)

Nollaprosentit

Elda 35% (Eli vähän yli joka kolmas startti on nolla) Kasvua viime vuoteen, mutta voisi olla parempikin. Tähän tosin vaikuttaa syksyinen kontaktiongelma ja sen korjaamiset

Pihka 15% On vähän petrattavaa, mutta toinen vetelee vasta ensimmäistä vuotta kolmosissa, joten ei voi vielä enempää vaatiakkaan.Ollaan vasta matkalla :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko