Siirry pääsisältöön

Silakka mikä silakka

PIhka käväisi lauantaina Jämijärvellä näyttelyissä. Pihka oli ainut narttu, loput olivat uroksia. Tuomari oli aika tiukkana. Perroista yksikään ei saanut SA:ta, joten Sertejä ei jaettu.

Pihka sai EH:n. 
Hieman kevyt runkoinen. Hyvä pään malli. Oikea ylälinja ja hyvä häntä. Niukat etukulmaukset. Riittävät takakulmaukset. Hyvän laatuinen karva, mutta saisi olla tiheämpi. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Tarvitsee aikaa.

Sinäänsä kyllä yhdyn tuomarin arvosteluun. Paitsi viimeiseen kommenttiin. 200grammaa on tullut puolentoista vuoden takaisista näyttelyistä massaa lisää, joten ei ainakaan näytä siltä, että Pihka hirveästi noita lihaksia meinaa kasvatella. 😆😆 Sporttirakenne mikä sporttirakenne. Junnuluokassa sirous meni nuoruuden piikkiin, mutta ei enää. Kovasti Pihka keräsi kehuja söpöydellään kehänlaidalla. Pihkan mielestä se oli kyllä laitettu aivan mälkiintyneenä matkaan. Se haistoi joka ikisen ihmisen taskuissa lihapullat ja oli penkomassa vieraiden reppuja heti kun silmä välttää. Pihkasta on selkeästi tullut aikuinen narttu, sillä antoi kunnolla palautetta häneen rakastuneelle urosperrolle, kun se takapuoli kiinnosti.

Kotiin päästyä lähti karvat. Tänään sunnuntaina oli Eldan vuoro päästä parturiin.

Tänään käytiin Pihkan kanssa sonjan treeneissä. Ihan kivasti sujui, vaikka tukka lähti. Ainut, että putki-puomierottelu on aika haastava kun pitäisi mennä sinne putkeen. Puomi vetää todella paljon. Tässä suhteessa Elda ja Pihka on vastakohdat. Pihkan lemppari on puomi kun taas Eldaa vetää putket puoleensa eniten. Päivastaista vahvistamista siis erotteluissa. 🙃

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…