Silakka mikä silakka

PIhka käväisi lauantaina Jämijärvellä näyttelyissä. Pihka oli ainut narttu, loput olivat uroksia. Tuomari oli aika tiukkana. Perroista yksikään ei saanut SA:ta, joten Sertejä ei jaettu.

Pihka sai EH:n. 
Hieman kevyt runkoinen. Hyvä pään malli. Oikea ylälinja ja hyvä häntä. Niukat etukulmaukset. Riittävät takakulmaukset. Hyvän laatuinen karva, mutta saisi olla tiheämpi. Liikkuu hieman ahtaasti takaa. Tarvitsee aikaa.

Sinäänsä kyllä yhdyn tuomarin arvosteluun. Paitsi viimeiseen kommenttiin. 200grammaa on tullut puolentoista vuoden takaisista näyttelyistä massaa lisää, joten ei ainakaan näytä siltä, että Pihka hirveästi noita lihaksia meinaa kasvatella. 😆😆 Sporttirakenne mikä sporttirakenne. Junnuluokassa sirous meni nuoruuden piikkiin, mutta ei enää. Kovasti Pihka keräsi kehuja söpöydellään kehänlaidalla. Pihkan mielestä se oli kyllä laitettu aivan mälkiintyneenä matkaan. Se haistoi joka ikisen ihmisen taskuissa lihapullat ja oli penkomassa vieraiden reppuja heti kun silmä välttää. Pihkasta on selkeästi tullut aikuinen narttu, sillä antoi kunnolla palautetta häneen rakastuneelle urosperrolle, kun se takapuoli kiinnosti.

Kotiin päästyä lähti karvat. Tänään sunnuntaina oli Eldan vuoro päästä parturiin.

Tänään käytiin Pihkan kanssa sonjan treeneissä. Ihan kivasti sujui, vaikka tukka lähti. Ainut, että putki-puomierottelu on aika haastava kun pitäisi mennä sinne putkeen. Puomi vetää todella paljon. Tässä suhteessa Elda ja Pihka on vastakohdat. Pihkan lemppari on puomi kun taas Eldaa vetää putket puoleensa eniten. Päivastaista vahvistamista siis erotteluissa. 🙃

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!