Pääsiäiskisoissa

Pääsiäisenä olin kisaamassa lauantaina ATT:llä molempien kanssa 2 rataa ja sunnuntaina Tsaulla Eldan kanssa 2 rataa ja Pihkan kanssa 3 rataa. Lauantaina molemmille 5 ja Hyllyt. Pihkalle tuli ensimmäinen puomivirhe kisoissa suorasta jatkotilanteesta. Itse en tilannetta nähnyt, eikä videota ole, mutta katsomossa oltiin sitä m,ieltä, että tuomio oli kyseenalainen. Muitakin kyseenalaisia kontaktituomioita sattui samalle radalle, mutta jätetään se  nyt sitten vaikka tilastovirheeksi. Eldalla taas tippui harmillisesti muuri.

Eilen Eldan kanssa tehtiin hienolla fiiliksellä hyvä hyppäri ja agirata oli myös sujuva, mutta epähuomiossani Elda haki väärässä kohdassa uudestaan kepeille. Eldan kanssa tekeminen tuntuu kuin tanssilta. Molemmin puolinen luotto ja tekeminen on ihan supåer hyvää. voidaan vetää riskimeiningillä joka kerta. Hyvä mieli on myös sioitä, että nyt kontaktit toimii taas ja ne on saatu palautettua kuntoon. Jes!

Pihakn kanssa tuli harmillinen esteen ohitus hyppärillä. vedin radan alkua lukuunottamatta samoilla ohjauksilla kuin Eldallakin. Ainut, että virhekohdassa piti tehdä valssi, mutta jostain syystä lähdin paniikissa tekemään sokkaria, vaikka ihan hyvin olisin valssiin ehtinyt. Tyytyväinen olen kuitenkin kun sain pidettyä Pihkaan kokoajan kontaktin. Päällejuoksut rupeavat sujumaan jo aika kivasti sen kanssa. Lisäksi meikäläinen muisti tehdä valssit ajoissa ja pitää ne kädet alhaalla eikä korvissa. :D Alun keppeihin olen myös tyytyväinen. Tsaukkilan Pihkalle alkujaan vaikeat kepit sujuvat. :) Pihka haki hienosti vaikean keppikulman ja kesti hyvin vedätystä. :) Agiradoilla tuli pieniä säätöjä. Vaikeat käännös puomit olivat meille liian vaikeita. Ei sen puoleen en muista edes milloin ollaan tehty puomitreeniä, joten ihan hyvä ruveta vähän muistuttelemaan. Paljon mahtui kuitenkin hyvä pätkiä. Paitsi, että lähdöt menevät myös treenilistalle. Aika sikamainen varaslähtö oli viimeisellä radalla. :/

Pihkan Hyppäri videolla:
Pihkan kanssa olisi tarkoitus pitää pientä kisapreikkiä, jotta päästään keskittymään välillä treenamiseenkin. Paljon olisi listaa mitä pitäisi käydä itseksemme läpi.

- Paikalla oloa lähdöissä, Varsinkin tilanteissa joissa menen toisen esteen taakse vastaanottaman
- Perus puomitreeniä
- Tiukkojen käännösten treeniä
- Puomin haltuunottotreeniä ja ajtko-ohjaustreeniä (hämyesteet)
- Keppitekniikkatreeniä hieman avatulla kujalla
- Hetsaustreeniä pinillä pätkillä putkilta kääntymista minuun päin.
- Haltuunottokäskyn vahvistustreeniä
- Putki-puomi erottelutreeniä


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!