Siirry pääsisältöön

Pääsiäiskisoissa

Pääsiäisenä olin kisaamassa lauantaina ATT:llä molempien kanssa 2 rataa ja sunnuntaina Tsaulla Eldan kanssa 2 rataa ja Pihkan kanssa 3 rataa. Lauantaina molemmille 5 ja Hyllyt. Pihkalle tuli ensimmäinen puomivirhe kisoissa suorasta jatkotilanteesta. Itse en tilannetta nähnyt, eikä videota ole, mutta katsomossa oltiin sitä m,ieltä, että tuomio oli kyseenalainen. Muitakin kyseenalaisia kontaktituomioita sattui samalle radalle, mutta jätetään se  nyt sitten vaikka tilastovirheeksi. Eldalla taas tippui harmillisesti muuri.

Eilen Eldan kanssa tehtiin hienolla fiiliksellä hyvä hyppäri ja agirata oli myös sujuva, mutta epähuomiossani Elda haki väärässä kohdassa uudestaan kepeille. Eldan kanssa tekeminen tuntuu kuin tanssilta. Molemmin puolinen luotto ja tekeminen on ihan supåer hyvää. voidaan vetää riskimeiningillä joka kerta. Hyvä mieli on myös sioitä, että nyt kontaktit toimii taas ja ne on saatu palautettua kuntoon. Jes!

Pihakn kanssa tuli harmillinen esteen ohitus hyppärillä. vedin radan alkua lukuunottamatta samoilla ohjauksilla kuin Eldallakin. Ainut, että virhekohdassa piti tehdä valssi, mutta jostain syystä lähdin paniikissa tekemään sokkaria, vaikka ihan hyvin olisin valssiin ehtinyt. Tyytyväinen olen kuitenkin kun sain pidettyä Pihkaan kokoajan kontaktin. Päällejuoksut rupeavat sujumaan jo aika kivasti sen kanssa. Lisäksi meikäläinen muisti tehdä valssit ajoissa ja pitää ne kädet alhaalla eikä korvissa. :D Alun keppeihin olen myös tyytyväinen. Tsaukkilan Pihkalle alkujaan vaikeat kepit sujuvat. :) Pihka haki hienosti vaikean keppikulman ja kesti hyvin vedätystä. :) Agiradoilla tuli pieniä säätöjä. Vaikeat käännös puomit olivat meille liian vaikeita. Ei sen puoleen en muista edes milloin ollaan tehty puomitreeniä, joten ihan hyvä ruveta vähän muistuttelemaan. Paljon mahtui kuitenkin hyvä pätkiä. Paitsi, että lähdöt menevät myös treenilistalle. Aika sikamainen varaslähtö oli viimeisellä radalla. :/

Pihkan Hyppäri videolla:
Pihkan kanssa olisi tarkoitus pitää pientä kisapreikkiä, jotta päästään keskittymään välillä treenamiseenkin. Paljon olisi listaa mitä pitäisi käydä itseksemme läpi.

- Paikalla oloa lähdöissä, Varsinkin tilanteissa joissa menen toisen esteen taakse vastaanottaman
- Perus puomitreeniä
- Tiukkojen käännösten treeniä
- Puomin haltuunottotreeniä ja ajtko-ohjaustreeniä (hämyesteet)
- Keppitekniikkatreeniä hieman avatulla kujalla
- Hetsaustreeniä pinillä pätkillä putkilta kääntymista minuun päin.
- Haltuunottokäskyn vahvistustreeniä
- Putki-puomi erottelutreeniä


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…