Siirry pääsisältöön

Molemmille nollat

Sunnuntaina kisasin Eldan kanssa kaksi rataa ja Pihkan kanssa kolme rataa. Eldan kanssa tavoitteena oli, että kontaktit otetaan kunnolla. Hyppäri rallateltiin hyllynä, vaikkakin meno tuntui hyvälle. Agiradalla keskityttiin kontakteihin, jopa niin hyvin, että Elda jäi tönöttämään keinulle kun ei ollut varma tuliko vapautuskäskyä. Oho! Eldahan oli kiltti. <3
Pihkan kanssa tehtiin alkuun hyppäriltä keppivitonen. Muuten meno tuntui ihan hyvälle. Keskityin ottamaan Pihkan haltuun jokaiselta putkelta. Siihen olen tyytyväinen. Kepit nyt oli haastava kulma. Puskin hieman liikaa kun Pihka tarvitsisi sitä tilaa.Toiselta radalla hurvieltiin hylky. Siltäkin jäi oikein hyvä mielisilti. Tekeminen oli hyvää.

Vikalla radalla sitten tärppäsi. Sehän oli todella sujuva rata, vaikka hieman poikettiin ykkössuunnitelmasta todettuani, ettäpuomilla en ehdi sinne asti minne meinasin. Loppupelissä välistävetoratkaosu oli ihan toimiva. Viimeiseltä radalta nollavoitto. :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Pikkelssin Tyypit

Saanen esitellä teille Pikkelssin ensimmäinen pentue! Eilen tosiaan pennut saivat sirut niskaansa ja alkuviikosta varmasti tyypit näkyvät jo koiranetissäkin. Nää on kyllä niin rakkaita minulle. <3 Kaikilla aivan ihanat kodit odottamassa. :)


Pikkelssin Tahtojen TaisteluPikkelssin Tuikkiva TalenttiPikkelssin Totuuden Torvi

Pikkelssin TositarinaPikkelssin Taitava Taktikko