PerustekniikoitaKäytiin viikolla treenaamassa molempien kanssa perustekniikoita. Kartoitusta erityisesti Pihkalle, että mitkä ok, mitä vahvistettava. Saatiin Viime sunnuntain Sonja Paavolan treeneistä kotiläksyksi vahvistaa Pihkalle niistoja siten, että pystyn haastamaan niissä, eli lähtemään aikaisemmin ja aikaisemmin liikkeelle niistä. Videolle jaksoin editoida vain valssit ja niistot. Valsseissa ohjaajan jalat ei liikkuneet ihan oivotulla tavalla ja viimeisillä esteillä olin jo aika pulassa. Näiden ohjausten lisäksi käytiin läpi päällejuoksusokkarit, pakkovalssit, takaaleikkaukset ja sokkarit. Eldan kanssa muut meni ykkösellä purkkiin paitsi sokkareissa sain hakea vähän omaa ajoitusta. Sokkarit oli maksin kanssa kyllä vaikeat. Pihkallakin perustekniikat oli aika hyvällä mallilla. Välillä pikkunäppärä Pikkelssi oli vaan vähän kujalla kun samalla rataprofiililla haettiin aina jotain ihan uutta kun hän ois osannut sen edellisen treenin jo ulkoa. Hyvää treeniä siis kerrasta ulkoaoppivalle koiralle. Minua siis pitää seurata, eikä olla olevinaan niin fiksua. :D

Pikkelssi otti kotona vielä mallia Eldan tekemisestä seuraamalla tarkasti tietokoneen ruutua. Onneks mun koira on proffa oppimaan niin nopeasti, että oppii varmaan noinkin seuraten. ;)

Joskus tosin Pikkelssi joutuu tyytymään lattiapaikkaan kun ei ole aina toivottua seuraa tietokoneelle, mutta Pihkasta myös lattiapaikka on myös super kiva.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!