Siirry pääsisältöön

PerustekniikoitaKäytiin viikolla treenaamassa molempien kanssa perustekniikoita. Kartoitusta erityisesti Pihkalle, että mitkä ok, mitä vahvistettava. Saatiin Viime sunnuntain Sonja Paavolan treeneistä kotiläksyksi vahvistaa Pihkalle niistoja siten, että pystyn haastamaan niissä, eli lähtemään aikaisemmin ja aikaisemmin liikkeelle niistä. Videolle jaksoin editoida vain valssit ja niistot. Valsseissa ohjaajan jalat ei liikkuneet ihan oivotulla tavalla ja viimeisillä esteillä olin jo aika pulassa. Näiden ohjausten lisäksi käytiin läpi päällejuoksusokkarit, pakkovalssit, takaaleikkaukset ja sokkarit. Eldan kanssa muut meni ykkösellä purkkiin paitsi sokkareissa sain hakea vähän omaa ajoitusta. Sokkarit oli maksin kanssa kyllä vaikeat. Pihkallakin perustekniikat oli aika hyvällä mallilla. Välillä pikkunäppärä Pikkelssi oli vaan vähän kujalla kun samalla rataprofiililla haettiin aina jotain ihan uutta kun hän ois osannut sen edellisen treenin jo ulkoa. Hyvää treeniä siis kerrasta ulkoaoppivalle koiralle. Minua siis pitää seurata, eikä olla olevinaan niin fiksua. :D

Pikkelssi otti kotona vielä mallia Eldan tekemisestä seuraamalla tarkasti tietokoneen ruutua. Onneks mun koira on proffa oppimaan niin nopeasti, että oppii varmaan noinkin seuraten. ;)

Joskus tosin Pikkelssi joutuu tyytymään lattiapaikkaan kun ei ole aina toivottua seuraa tietokoneelle, mutta Pihkasta myös lattiapaikka on myös super kiva.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…