Siirry pääsisältöön

Miten suoriuduttiin 2015 tavoitteista

Kävin tuolta vanhasta päivityksestä tsekkaamassa tämän vuoden tavoitteet ja nyt sitten ruodin mihin päästiin.

Elda:
- Eldan kanssa tavoitteena oli suoritusvarmuuden kasvu. Keväällä varmuus kyllä kasvoikin, mutta nyt syksyllä on ollut hakusessa mm. vähäisen kisaamisen ja kontaktisikailuiden takia. Ei voi myöskään väittää, etteikö toisen koiran mukaantulo kisaamaan ole myös hieman sekoittanut pakkaa.

- Tavoitteena oli saada nollavoitto ja päästä karsintoihin. Niitä nollavoittoja kertyikin lopulta keväällä kolme kappaletta ja siihen olen kyllä todella tyytyväinen. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että taas Eldan kuntohuippu oli parhaimmillaan kesällä arvokisojen aikaan.

- Sm-kisoissa Eldan kanssa tavoitteena oli finaalipaikka ja siellä pärjääminen. Sm-kisoissa ei onnistuttu, mutta toisaalta karsinnoissa sitten päästiin finaaliin, vaikka hampaan koloon vähän jäikin. Hyvä kokemus kuitenkin karsinnoista kun nähtiin alusta loppuun koko systeemin läpivienti.

Tällä hetkellä Eldalla on Sm-nollat jo kasassa, mutta karsinta tulokset eivät.

Pihka:
- Pihkan kanssa korkattiin kisaura ja noustiin aika huikealla tahdilla kolmosiin :)

- Tavoite oli syksyllä saada valiokellot tikittämään ja niinhän me tehtiin.

- Arvokisat vuodelle 2016 oli tarkoitus kerätä nyt syksyn ja kevään 2016 aikana, joten sen täyttymisen voin todeta vasta ensi keväänä. Nollia on mahtunut jo tähän syksyynkin. Keväälle jäi vielä ne tuplanollat.

- Bonuksena Pihkakin pääsi maistamaan Sm-kisatunnelmaa joukkuekisassa.

- Juoksukontaktit oli tarkoitus saada toimimaan paikkaan kuin paikkaan sekä ohjaaminen sujuvaksi. Aika hyvin ne tuntuu nyt toimivankin, joskin treenattavaakin on. Sen sijaan puomin jatko-ohjauksissa riittää tekemistä.

- Tokotavoitteisiin ei päästy, sillä Tokoinnostus lopahti kun agilitykisaura starttasi.

- Myöskään lampaille ei kesällä päästy kun lampaat sattuivat sairastumaan.

Minä:
- Sain itseni ihan kohtuullisen hyvään kuntoo arvokisoihin. Nyt kuitenkin syksyllä kuntoni ihan romahtanut jatkuvan sairasteluni vuoksi. Koirat ovat saaneet olla terveinä. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…