Miten suoriuduttiin 2015 tavoitteista

Kävin tuolta vanhasta päivityksestä tsekkaamassa tämän vuoden tavoitteet ja nyt sitten ruodin mihin päästiin.

Elda:
- Eldan kanssa tavoitteena oli suoritusvarmuuden kasvu. Keväällä varmuus kyllä kasvoikin, mutta nyt syksyllä on ollut hakusessa mm. vähäisen kisaamisen ja kontaktisikailuiden takia. Ei voi myöskään väittää, etteikö toisen koiran mukaantulo kisaamaan ole myös hieman sekoittanut pakkaa.

- Tavoitteena oli saada nollavoitto ja päästä karsintoihin. Niitä nollavoittoja kertyikin lopulta keväällä kolme kappaletta ja siihen olen kyllä todella tyytyväinen. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että taas Eldan kuntohuippu oli parhaimmillaan kesällä arvokisojen aikaan.

- Sm-kisoissa Eldan kanssa tavoitteena oli finaalipaikka ja siellä pärjääminen. Sm-kisoissa ei onnistuttu, mutta toisaalta karsinnoissa sitten päästiin finaaliin, vaikka hampaan koloon vähän jäikin. Hyvä kokemus kuitenkin karsinnoista kun nähtiin alusta loppuun koko systeemin läpivienti.

Tällä hetkellä Eldalla on Sm-nollat jo kasassa, mutta karsinta tulokset eivät.

Pihka:
- Pihkan kanssa korkattiin kisaura ja noustiin aika huikealla tahdilla kolmosiin :)

- Tavoite oli syksyllä saada valiokellot tikittämään ja niinhän me tehtiin.

- Arvokisat vuodelle 2016 oli tarkoitus kerätä nyt syksyn ja kevään 2016 aikana, joten sen täyttymisen voin todeta vasta ensi keväänä. Nollia on mahtunut jo tähän syksyynkin. Keväälle jäi vielä ne tuplanollat.

- Bonuksena Pihkakin pääsi maistamaan Sm-kisatunnelmaa joukkuekisassa.

- Juoksukontaktit oli tarkoitus saada toimimaan paikkaan kuin paikkaan sekä ohjaaminen sujuvaksi. Aika hyvin ne tuntuu nyt toimivankin, joskin treenattavaakin on. Sen sijaan puomin jatko-ohjauksissa riittää tekemistä.

- Tokotavoitteisiin ei päästy, sillä Tokoinnostus lopahti kun agilitykisaura starttasi.

- Myöskään lampaille ei kesällä päästy kun lampaat sattuivat sairastumaan.

Minä:
- Sain itseni ihan kohtuullisen hyvään kuntoo arvokisoihin. Nyt kuitenkin syksyllä kuntoni ihan romahtanut jatkuvan sairasteluni vuoksi. Koirat ovat saaneet olla terveinä. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!