Flunssaa ja Rallytemppuja aktivoimisena

Meikäläinen on ollut nyt jo kaksi viikkoa köhäinen ja flunssainen. Viikko sitten perjantaina oma meno oli treeneissä jo todella nihkeää kun ei röörit olleet auki ja happi ei kulkenut toivotulla tavalla. :/ Tällä viikolla ei olla treenattu sairasteluni vuoksi ja edelleen tuntuu flunssa sen kun jatkuvan. Tuskin päästään treenaamaan ensiviikolla. Viikon päästä olisi vuoden viimeiset kilpailut kotihallilla ja toivon, että siiheksi olisin jo tervehtynyt. Tarkoitus on kuitenkin kisata kummankin koiran kanssa. Saa nähdä mitä tulee kun treenitaukoa jo sitten kaksi viikkoa. Pidetään varmaan joulukuussa sitten lyhkäsempi tauko kun kerta nyt koirat joutuvat taukoilemaan.

Pihka kävi alkuviikosta fyssärillä ja Eldakin pääsee viikon päästä. Ihan hyvässä kunnossahan Pihka oli. Ihan pientä toispuoleisuutta, mutta vielä vähemmän kuin viime kerralla. Lapojen väliin saisi rakentaa sitä lihasta enemmän. Alku syksystä vähän jumppailtiin, mutta muuton ja työkiireiden vuoksi jumpat jäivät loppusyksystä. Pihka on fyssärillä kuin kala kuivalla maalla. SER ei millään kyllä viihtyisi siellä makuuasennossa ja yrittää mitä ihmeellisimmillä hivutuskeinoilla pois tilanteesta. SE kun niin sitkeä tapaus tilanteissa joissa se ei viihdy tai jos se haluaa välttämättä jonkin asian. Kaikesta huolimatta meidän fyssäri on niin ihastunmut Pihkaan, että tilaili itselleen Pikkelssin pentua jo. :D

Huonojen kelien ja flunssailun myötä innostuin aktivoinnin merkeissä etsimään RallyTokon aloluokan merkit. Ollaan nyt muutamat kerrat tässä kotosalla olohuoneessa treenailtu merkkejä. Perusjutus jo melkein osataankin kun aika moni merkki perustuu hyvään seuraamiseen. Sehän Pihkalla on kunnossa ainakin kun se tietää taskusta löytyvän namia. Oon opettanut Pihkalle ihan muutamalla treenillä jo tosi monta kyltti. Se vaan on niin äärettömän nopea oppimaan ja vire on just passeli Tokoon. Yritys ja keskittyminen on kova, muttei sorru sähläämiseen niin kuin yleensä vesikoirat tuppaavat. Ollaan treenailtu monessa pienessä erässä ja väleissä Eldakin on päässyt tekemään samoja temppuja. Elda sitten kyllä osaa sählätä omalla vuorollaan koko rahan edestä. Elda vaan on niin innolla mukana ja niin tärkeää kun sekin saa tehdä. Elda tykkää kyllä kovasti, mutta yritystä on välillä enemmän kuin ajatusta hommassa. Mutta sen kanssa ei tehdä niin justiinsa. :D Samalla Pihkalle hyvää oman vuoron odettelutreeniä. Meillä itseasiassa rupeaa oleman melkein kaikki aloliikkeet hallussa. Tosin ollaan tehty vain yksittäisiä kylttejä eikä vielä kylttejä peräkkäin. Peruuttamisjuttu pitää vielä opetella. Ja noi spiraalijutut nyt lähinnä meikäläisen osalta, että osaan suorittaa ne oikein. Muutenhan ne perustuu seuraamiseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!