SertiH, SertiA ja Triplanolla

Kiireistä huolimatta ollaan ehditty käymään vähän kisaamassa. Toissa viikonloppuna oltiin Ojangossa jossa molemmille hyppyradoilta nollat. Radat olivat eri tuomaroiden radat. Elda oli sijalla 6 ja Pihka voitti ja sai ensimmäisen Hyppysertin ja sitä myöten valiokello käyntiin. :) Näiden kilpailuiden radat eivät tulleet videolle. Eldan kanssa oli tarkoitus testata juoksuA:ta kisoissa ja tehdä kunnon pysäytykset puomilla.. Toisella radalla sujui hyvin ja siinä radalla ei puomia ollutkaan, mutta toiselta tuli vitonen A-esteeltä, mutta puomilla pysähtyi loppusuoralla kauniisti. Harmi kun A-este ei tullut videolle sillä en sitä itse kunnolla nähnyt. Kyseinen rata oli ainut sama rata Pihkan kanssa. Noh kävi sen kanssa pieni arviointi virhe. Mä oletin, että jos pystyin haastamaan Eldan suoralla putkella ja kerkesin takaakierto-ohjaukseen juuri ja juuri niin kyllähän mä vastaavassa tilanteessa Pihkankin kanssa silloin ehdin. No enpäs ehtinytkään. Se meni jo ja en ehtinyt kissaakaan sanoa kun se ampui sieltä. Tästä opin älä haasta Pihkaa suorilla putkilla, sillä häviän varmasti. :D

Viime viikonloppuna oltiin kisaamassa lauantaina HAU:lla ja sunnuntaina Kirkkonummella. Haulla Pihka teki voittonollan nyt Agiradalla ja sai SertiA:n. :) Tuplakin oli kyllä tyrkyllä, mutta lipsahti yhdelle ylimääräiselle esteelle. Alla video:
 
HAU
Pihkan jälkeen oli Eldan vuoro. Sen kanssa ensimmäisellä radalla tuli ihan hupsuja virheitä. Tais jäädä Pihkan ohjaus päälle kun eihän tuo Elda irronnut yhtään mihinkään ja tuli kahdesta esteestä ohi. :O Ei sen nyt ihan noin kädessä pitäisi olla, mutta myönnetään, että mulla jäi niitä askelia ottamatta ja taisin olla sen kanssa vähän laiska. Toiselta radalta hyppäriltä joka olikin sisällä (alku infosta huolimatta) saatiin vitonen pituuden palikalta. Hieman olin itse ajoissa tilanteessa ja vauhtini jarrutti liian aikaisin. Hirveästi en tykkää Eldan kanssa kisata Tsaun sisäpohjalla kun se on niin kovin pehmeä ja Elda joutuu tekemään tosi pljon töitä siellä hyppäämisessä. Sille kun tuntuu sopivan paremmin vähän napakammat pohjat. Niin sopii kyllä minullekin ja omassa liikkumisessa ei ollut kehumista. Ulkona sitten Elda tuli läpi puomilta, jonka uusin ja tuli taas läpi ja palautin. No siitä sitten maaliin. Olin vähän ilkeä ja en antanut sille edes lelua. Ärsytti niin paljon. Ajattelin, että oppikohan se tuosta nyt mitään. Sille ei selkeästi toimi se, että antaa uuden mahdollisuuden korjata puomin, vaan pakko ensin pysäyttää ja nollata tilanne, muuten se vaan palkkautuu siitä puomista. Näytti kova koulu kuitenkin toimivan kun seuraavana päivänä Elda teki Kirkkonummella oikein hienot pyssäripuomit ja  Hyvät juoksuA:t. 
 
HAU
 
Kirkkonummelta siis Eldalle triplanolla! Radat olivat Esa Muotkan ratoja ja todella teknisiä eikä niin kovin vauhdikkaita ainakaa makseilla. Mutta meillehän nämä sopivat kun Elda kyllä osaa. Tekeminen tuntui kerrassaan helpolta. Luotto ja tieto koiran osaamiseen on hyvä. Ei niissä radoissa ollut meille mitään mitä me ei oltaisi osattu. :) Varsinkin Eldan keppiosaamiseen mulla on todella hyvä luotto. Nollat tuli sijoilla 3, 2 ja 4. Videolla sijoitusjärjestys väärä. Voitto jäi harmiksemme uupumaan. Eldan ja minun uran toinen triplanolla. :)


 KIRKKONUMMI TRIPLA

 Pihkan kanssa meno Kirkkonummella tuntui myös todella hyvältä. Siis erityisesti toisella radalla meillä oli ihan sika magee meininki. Siitä tulee kyllä ihan super loistava ja meidän yhteistekeminenkin tuntuu aina vain paremmalta ja paremmalta. Ensimmäisen radan sähläsin kun muka ajattelin, etten ehdi, mutta ihan hyvin olisin ehtinyt. Toisella radalla minulle taisi jäädä vähän vauhti päälle. :D Kolmatta rataa ei tullut videolle. Sekin muuten hyvää menoa, mutta ohjaajan kunto loppui ja ja en pysynyt puomilla enää mukana. Puomin jälkeisen putken jälkeen Pihka kääntyi minua päin kun olisi pitänyt jatkaa pituudelle. Olin niin jäljessä tilanteesta ja oletin, että kyllä se Pihka vaan sinne pituudelle menee ilman minun apua. No sain törkättyä pituudelle, mutta Pihka lukin hypyn toisinpäin ja tuli pituuden välistä. Erityisen ylpeä olen siitä kuinka hienosti Pihka haki ja suoritti koko viikonlopun todella haastavia keppejä. Todella hienoa työtä muutenkin juniorilta sunnuntain teknisiltä radoilta. SE on vaan niin magee. <3

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!