Siirry pääsisältöön

Pihkalle liikehäiriötreeniä kepeillä

Kommentit

  1. Tämä ei liity videoon mutta oletko ottanut vakuutuksen koirille? Harkitsen koiran ottamista. Olen katsonut että vakuutukset on tosi kalliita, tuleekohan niistä hyötyä.

    VastaaPoista
  2. Se on vähän kaksi piippunen juttu. Meillä on vakuutukset, vaikkei niille pahemmin ole ollut käyttöä. Välillä tuntuu turhallta maksaa niitä, mutta jos joku isompi tapaturma tai muu sattuu ei minulla ole myöskään yhtäkkiä laittaa isompiin toimenpiteisiin rahaa,niin tuntuu turvalliselta olla vakuutus... Niin paljon olen kuullut, että on käynyt huonoa tuuria ja koiralla ollut kaiken laista ja vakuutuksella on katettu kulut monin kertaisesti. On vaikea tietää pentua ottaessaan sattuuko paska tsäkä käymään ja koiralla onkin esim. allergioita tai pitää selvittää joidenkin oireiden syytä. Siinä vaiheessakun tälläisiä epäillään ei vakuutusta enää niihin oireisiin saa jos ei sitä ole alkujaan ollut.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Espanjanvesikoiran hankinta

Pihka on astutettu!

Rico kävi hurmaamassa Espanjanlaisilla kiehkuroillaan meidän Pihkan. <3 Kukapa voisi vastustaa Ricoa, sillä minäkin olen aivan Ricon lumoissa. :) Harvoin tapaa noin tasapainoista perrourosta. Rico oli meillä lähes viikon verran ja oli heti todella rennosti meillä kotona arjessa. Kaikki vieraat toivotettiin avosylin vastaan ja illalla se nautti sohvakainaloisena.

Rico ei turhia hötkyillyt, vaikka Pihka tyrkyttikin itseään kovasti jo muutaman päivän. Rico viileästi kävi tsekkaamassa Pihkan takamuksen ja totesi, ettei vielä ole tärppipäivät. Maltas likka nyt odottaa. Todella cool äijä! :) Sitten kun oikea aika koitti homma hoidettiin tyylillä pakettiin.

Kristiankin totesi kotona, että onhan toi äijä älyttömän helppo noihin meidän narttuihin verrattuna. Noilla nartuilla kun aina metkut mielessä ja Rico selkeesti ajattelee suoraviivaisemmin. Propsit myös Ricon omistajalle hyvästä kasvatuksesta. Rico oli äärimmäisen hyvätapainen. Taisi olla niin minusta kuin Pihkastakin todella nappival…

Agilityn SM-kisat

Agilityn suomenmestaruuskilpailut on takana. Hieno tapahtuma ja upea tunnelma. Tunteita sai kokea taas laidasta laitaan; onnistumisia ja myös karvaita epäonnistumisia.Oli huikeaa kun pääsin osallistumaan kilpailuihin kummankin koiran kanssa. Molempien kanssa oltiin yksilöissä ja Pihkan kanssa kisattiin myös lauantaina joukkueessa. Elda kanssa päätin ettemme joukkueeseen lähde, sillä joukkuekisat olivat vain kolmessa säkäluokassa ja kun Elda on mennyt koko kauden vain pikkumaksirimoilla, ei ollut kauhea into lähteä sinne 60 rimoille. Varsinkaan kun oman seuran joukkueeseen emme päässeet, sillä emme olleet keränneet normimakseista tietysti niitä rankingpisteitä kun tulokset olivat pikkumaksien puolella. Toivottavasti saataisiin ens vuonna myös joukkuekisa pikkumakseihin. Tarjolla olisi ollut muutamakin seura joilta uupui koirakkoja, mutta päätin että keskitytää Eldan kanssa yksilöihin, sillä ei olla muutenkaan vedetty tuplakisapäiviä pitkiin aikoihin.

Pihkan kanssa oltiin oman seuran A…