SM-kisat lähestyy

On se kaunis! <3 Kuva: E. Kainulainen

 Enää ei ehdi kun jotain muutamia asioita kertailla, vaikka tuntuu että listalla olis vielä paljon asioita. Tiistaina oltiin Esan SM-treeneissä missä sain hyvää vahvistusta sille, että Eldan kanssa takaakiertopersjätöt toimii hyvin myös 65 rimoilla. Verrattuna valssiin tai leikkauksiin se on myös nopein vaihtoehto. :) Pihkankin kanssa kävin kokeilemassa rataa pätkissä. Torstaina oli vakioviikkotreenit jossa mentiin ulkona isolla kentällä keskiviikon Santun SM-koulutusrataa jossa emme itse siis olleet. Pihkahan sujautti radan toisella yrittämällä Nollalla läpi. Eikä ollut mikään helppo rata. Vauhti oli hurja pikku Silakalla. :) Oon nyt treenannut kaikki treenit vetolelun kanssa ja palkannut aina käteen. Jo tämä on vahvistanut hyvin sitä, että kuunnellaan käteentulokäskyä, eikä silti vaikuta mitenkään irtoavuuteen. Mielummin vesikoiran kanssa alkuun vahvistaakin paljon irtoavuutta, sillä ne eivät ole luonnostaan yleensä niin irtoavia kuin esim. bortsut. Voi että siitä tulee hyvä paketti :) Olenko vähän innoissaan Silakasta. Eldan kanssa jouduttiin hinkkaamaan yhtä leijeröinti kohtaa ja hakemaan siihen sopivaa ohjausta. Elda oli vähän turhankin korkeilla kierroksilla, joten pitää todellakin käydä sen kanssa kunnolla lämppäesteillä, jottei se vuoda läpi kisatilanteessa ja en saa siihen mitään kontrollia. :/

SM-joukkuekisassa Elda starttaa  ATTn eli oman seuran maksijoukkueessa ankkuripaikalta. Ylläri yllärinä paljastettakoon, että Silakka aloittaa SM-kisauransa jo myös edustaen VAS:in riveissä lähtien kolmannelta paikalta. Huikeeta!!!! Vähän yllärinä tämä Pihkan joukkuepaikka tuli itsellekin, mutta Oulu selkeästi karsii pois niitä joukkuelaisia joilla ei ole SM-nollat kasassa, mutta Pihka Pikkelssihän on jokatapauksessa turistina, mutta nyt onkin kisaajana. :) Hyvää kokemusta Pikkelssille isoista kisoista tulevia vuosia ajatellen. Olin mä kaukaa viisas kun anoin varmuudeksi edustuspoikkeusluvan omalta seuralta. :)

Sain yllätyksekseni myös SM-viikonlopun  perjantain töistä vapaaksi, joten päästään Ouluunkin hyvissä ajoin. Ajattelin, että voitaisiin perjantaina mennä hakemaan tuntumaa alustasta viimeiselle agiradalle. Eldallekin tulee lauantaille hyvä palautumisaika kun kisataan vasta iltapäivästä. Eldalle ja minulle iltapäivä sopiikin hyvin, sillä ei olla kumpikaan aamuvirkkuja. ;)

Kommentit

  1. Kisaatteko sunnuntaina? Vai onko se finaalia varten? No ootte siellä kummiskin :)

    VastaaPoista
  2. Kisataan myös sunnuntaina. Silloin on yksilöiden karsinta ja finaali. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Pihka on astutettu!

Olen niin innoissani vuodesta 2019!