epiksissä

Vinkkinä videon katsojille. Kannattaa klikata videot YouTubeen niin laatu on parempi. 

Eldan kanssa oli tarkoitus käydä epiksissä treenaamassa kontaktit avoimessa luokassa, mutta radalla ei ollut ollenkaan puomia. :/ A:lta tuli alussa täysin läpi, vaikka oli tarkoitus pysäyttää. Tuloksena 5  (rima) ja toinen sija maksien nopeimmalla ajalla. Hirveästi tuloksia ei siis tullut. Vähän harmitti kun en paikanpäällä katsonut tuloksia ollenkaan ja lähdettiin kotiin. Jäi ruokasäkki saamatta. :( Meno tuntui ihan hyvältä, vaikka muutamat riman kolahtelut kuului.


Pihka kävi kipittelemässä Starttiluokan voittoon. Sillä oli kaikkien säkäluokkien nopein aika. :) Olihan tuo vähän liian helppo rata, mutta saatiinpahan treenattua kisatilannetta. Oli muuten ensimmäinen kerta kisoissa (vaikkakin epävirallisissa) kun menin molempien kanssa. Oikeasti ensiksi oli Pihkan startti ja sitten Eldan. Hyvää treeniä omaan asennoitumiseen ja ohjaamiseen, että kumman kanssa nyt mennään, eikä jäädä edellisen koiran "tilaan". Sen verta erilaisia kun ovat.

Samalla reissulla treenattiin Pihkan kanssa ulkona vieraalla puomilla. Yksi toisto saatiin videollekkin. Aika täydellinen. Kymmeneen toistoon mahtui vain yksi joka ei osunut kontaktille. Muutamalla toistolla mentiin puomi eestaas niin, että palkka tuli vasta toisessa päässä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit