Erittäin hyvä ellei täydellinen

Pikkelssi pääsi lauantaina Porvooseen ensimmäiseen näyttelyynsä. Tuomarina oli joku Saksalainen mies, nyt en jaksa kaivaa nimeä. Saavuttiin näyttelypaikalle aika viimetippaan, koska olin arvioinut portukeesien kehän kestävän kauemmin. Tuomari arvioikin koiria melko haipakkaa tahtia. Kun tultiin kehän luokse menossa oli jo perro urokset. En sitten ehtinyt edes Pihkaa pissattamaan, tai yritin, mutta eihän tuo malttanut, kun niin paljon kaikkea mielenkiintoista ympärillä.

Mulla oli oikein jakku ja kaikki päällä, ettei nyt homma jää ainakaan siitä kiinni. Tosiasiaasa jakku oli hyvä kun sen taskuun sai näppärästi namit laitettua.
Junnu narttuja oli Pihkan lisäksi yksi. Tai narttuja oli ainoastaan nämä kaksi. Pihka käyttäytyi kehässä ihan mallikkaasti. Vähän yritti kimmerrellä päätä sivuun hampaitten kattomisessa. Sillä oli vähän semmosia elkeitä, että kohta heittäytyy selälleen maahan piehtaroimaan. :D seisottaminen meni ihan hyvin ja juoksuttaminenkin. Heti ensimmäisenä tuomari kysyi Pihkan ikää ja sitten mussutti jotai, keveydestä, kun kuitenkin ikää noin paljon... Minä vaan ettää joo tiedän ja hymyilin nätisti. Pihka sai kehän jälkeen kivan lekkikaverin saksanmetsästysterrieristä ja lätki sitä tassulla taas naamaan minkä ehti. Hupsu.

Saatiin arvioksi JUN EH JUK1

Ihan hyvä arvostelu:
Very nice head. Good topline. Straight back. Very good angulated. Very good coat. Moved vell, very close behind. Need more substance.

Ehkä vähän ihmettelen, että etuosa ois hyvä, kun onhan Pihka aika kapea edestä. Pihka on kapea kyllä takaakin, mutta on myös jumissa. Keskiviikoksi sai onneksi fyssärin. Oli hieronnassa ja hieroja passitti fyssärille tai osteopaatille, koska oli niin jumissa ja ei saanut rankaa auki. Kulkeehan pihka muutenkin takaa ahtaasti, mutta nyt takajalat hipoo ravissa melkein toisiaan.

Kaks kuukautta oli nyt hierontaväli. Tais olla liika pitkä. Eldan kanssa vaan on päässy niin helpolla noiden jumien kanssa, enkä oikein oo vielä tietonen pihkan jumiutumisesta, kun oli fyssariaika vasta loppuvuodelle. Eldakin oli hieronnassa ja jumeja oli, mutta aukes ihan hieronnalla. Sillä oli ihan ökypitkä väli, kun juoksut sotki välissä. Oon sitä käyttäny yleensä noin kahden- kehden ja puolen kuukauden välein, kun ei koskaan ole mitään isompia jumeja ollut. Pihkan pitää ruveta käymään 6
viikon välein, niin kuin yleisestikkin monet käyvät niin. Viikon päästä on terveystarkit enkä halua, että selkäjumi vaikuttaa esim lonkkien tuloksiin. Toivottavasti fyssäri saa Pihkan jumit auki. En mä kyllä itte oo huomannu siinä mitään, enkä osaa hirveesti siitä vielä kattoakaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit