epätoivon hetkiä

Pientä epätoivon pilkahdusta ollut ilmassa Pihkan juksukontakti projektissa. Nyt ollaan aika tiuhaan käyty juoksemassa hallilla 60 cm korkeaa puomia. Puomin madaltaminenkin käy jo aika näppärää ja toimii melko rutiinilla. Ollaan juostu, eikä hirveesti ole osunut alastulolle, tai jos on osunut niin etujaloilla/jalalla. Ollaan tehty myös puomin eri kohdista paikalta lähtöä, ja niissäkin useimmiten osuu etujaloilla. Tänään löysin yhden askelmerkin mistä melkeimpä aina osui oikein takajaloilla siis. Sitten tehtiin siivekkeen kierron kautta tänään koko puomin juoksuja ja kuvasinkin nyt ylösmenoa, koska muo rupesi epäilyttämään, että josko se skippaa koko ylösmenokontaktin ja ei siksi osu. No joskus Pihka juoksikin ylösmenon yli, että ihan kohtuu pitkä laukka sillä. Tuskimpa koko korkealla puomilla loikkaisi ylösmenokontaktin yli koska meno kulma on jyrkempi, mutta pitäisi se saada tässä vaiheessa jotenkin jo karsittua, koska muuten ei JP:itä tule. :/ Sitten pisti myös sellainenkin silmään, että usein Pihka tuli puomin ylösmenolle niin, että yksi etujalka osui ylösmenon ihan ala reunaan ja takajalat osuivat sinne minne etujalkojen pitäisi osua, joten ei ihme jos ei alastulolla osu. :/ Kummallisesti tänään rupesi myös Jackpottejakin tulemaan ja myöhemmin videolta tarkasteltuani niinä kertoina ylösmenokontaktilla etutassut osui juuri sinne mihin pitääkin, eli hyälle kohdalle. On kyllä haastava tää projekti, mutta muutenha agility olis tylsää jos ei haasteita olisi ja kokeilisi jotain uutta.

Videolla hieman koostetta treeneistä, kun en jaksa jokaista juoksua muokata.


Eldan kanssa treenit meni vähän huonosti. Molemmilla meinas palaa pinna. Treenattiin  vaikeita keppejä ja häiriöitä niillä. Vaikeaa takaa leikkausta ei kestänyt seinääpäin olevilla kepeillä, eikä paikalla seisomista saati vastaan kävelyä. Kontaktit sujui. Tehtiin myös pituudella ja okserilla kääntymis treenejä. Okserilla sujui. Pituudella kieltoja ja viimeiseen kalikkaan osumisia. Pituudella kääntyminen on kyllä Eldalle vaikea, saati jos rytmitys ei ole kohdillaan, niin ei tule sitäkään vertaa hommasta mitään. :/

Kommentit

  1. Kyllä se siitä :) Epätoivon hetkiä on ollut itse kullakin monen monta kertaa, mutta aina on suosta noustu. Vaihtele lähtöpaikkaa (hyvät kohdat voi vaihdella eri treenikertojen välillä), pieni palkka etujaloista, isot bileet takajaloista. Kokeile lähtöjä ihan läheltä paikaltaan, jos tekisi vähemmän laukkoja. Kyllä se vielä oppii ymmärtämään :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit