Kenraalit

Tänään oli kenraalikisat SM:iä varten. No nollia ei tullut, mutta silti olen tyytyväinen menoon. Ekalta radalta kielto vitonen putkella, kun ohjasin huolimattomasti ja Elda meinasi mennä väärään päähän putkea, kun rupesin hätäisesti vaihtamaan puolta. Lisäksi luki sylkkärin niin että hyppäsikin esteen ristiin, siis pitempää reittiä. Halusinkin kokeilla sylkkäriä siihen kohtaan, koska en edes muista milloin ollaan sitä käytetty kisoissa. Toinen rata meni Hyllyksi, koska en vaan yksinkertaisesti ehtinyt peruuttamaan. SE oli ainut vaikea kohta radassa ja siihenhän se kosahti, mutta niin kosahti suurimmalla osalla kisaajista. Pikkasen erilainen ohjaus olisi voinut toimia paremmin. Vikalta Hyppyradalta harmillinen rimapudotus melkein suoralla kohdalla. Enpä muista milloin viimeksi olisi tullut rima vitonen. Jokatapauksessa radoissa oli paljon elementtejä joita saatiin testattua ja onnistuivat. Muurin, okserin ja pituuden kääntyvät hypyt toimivat hyvin, eikä tippuneet. Tosin pituus meni vähän turhan pitkäksi, joten sitä pitää hieman vielä hioa. Kepit haki itsenäisesti ja kesti jättäytymisen ja päällejuoksun keppien päässä. Lisäksi kontaktit olivat hyvät, hyvät. Tuli hyvin loppuun asti ja kesti puomillakin hyvin vaikka oli loppusuoralla ja vedätin. Keinua ei radoilla ollut ollenkaan. Hyvältä siis kaikenkaikkiaan meno tuntui, mutta se vaan on niin pienestä kiinni tämä laji.

Muutama kerta ollaan treenattu Eldan kanssa nyt 65 rimoilla ja ei ole kyllä tiputellut. Kisoissa rimat oli 60 ja tiputti huolimattomasti sen yhden riman. :/ Pitää siis vähän häiriötreenata vielä hyppyjä. Kontaktit ovat olleet superkivat treeneissä. Viimeiset viikot siis lähinnä käyn muistuttelemassa vielä näitä kyseisiä asioita ja eiköhän me kohta ruvettais olla valmiita SM:iin. Tänä vuonna jo hieman kokeneempina kuin viime vuonna joilloin oltiin ensimmäistä kertaa.

Pihka oli kuulemma jäänyt ulvomaan ja haukkumaan mun ja Eldan perään aamulla kun lähdettiin kisoihin. kristian jäi kotiin nukkumaan ja oli kuullut pennun pistämän hässäkän. :/

Pihkan kanssa ollaan käyty juoksemassa 60cm puomia. Ei kyllä ole moksiskaan juoksuista, eikä häiritse yhtään sen keskittymistä. Nykyään kestää todella hyvin jo häiriötäkin. Viereisillä radoilla treenaavat eivät paljon kiinnosta ja ei lähde katselemaan ovelta tulevaa porukkaa. Ollaan tehty "ketjutusta" eli paikalta lähtöä eri puomin vaiheilta. Tietyiltä paikoilta osuu, mutta tietyistä ei. Ei siis vielä ymmärrystä ideasta. Koko puomia juoksee täysi, mutta silloin tällöin loikkaa lopussa. Välillä vaan ei muuten osu ja silloin tällön osuu. Viimeksi otin hypyn kautta juoksua ja ei osannut muka ensin hakea puomia, kun ei juossutkaan putken kautta. Hassu pieni eläin. No sitten muutama putken kautta ja osasihan se hypynkin kautta etsiä sen puomin. Puomin alussa  ja lopussa olevat apuohjurit olen saanut häivytettyä. Paitsi jos heitän pallon liika vinoon, niin tulee kyllä alastulon sivusta. Välillä Pihka ehkä kyttää sitä palloa liikaakin. Tennispallo on nyt sille niin kova palkka, ettei vetolelut enää sen jälkeen kelpaa. Juoksukontakteilla olen palkannut osumista tuplapallolla, josta se on kyllä ihan fiiliksissä. Mutta toisaalta ärsyttää kun  pallon merkitys sen kun korostuu mitä enemmän juostaan ja kuitenkin musta ois parempi palkata tulevaisuudessa agilityssä vetolelulla eikä pallolla. Kun vaan löytäisi jonkun superpalkan mikä menisi tennispallon edelle.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit