Jackpot

Eilen oltiin Akatemialla Juhan treeneissä. Eldan kanssa sujui. Muutamassa korjattiin vähän mun ohjausvalintaa ja muutamassa rytmitystä, mutta muutoin meni hyvin. Ärsyttää vaan kun ei osaa valita ensimmäisellä kerralla koko radan kohtiin oikeita ohjauksia. Ja kun vielä ne vaihdetut ohjaukset toimi nissä kohdissa paremmin.Ärsyttää. Mutta toisaalta osasin muutamaan kohtaan valita myös meille just ihan sika toimivat ohjaukset, joita Juha ei ollut edes itse ajatellut. Toimi kuitenkin meillä. :P

Pihkurankin kanssa meni taas kivasti. Pussista kääntymistä tuli uutena asiana ja aika nopeasti hoksasi. Päästiin kokeilemaan myös vippausta radan yhteyteen ja sekin toimi huisin hyvin. Vastaavan kohdan otin Eldan kanssa eri tavalla koska se tulee sokkareihin niin hyvin. :) Pihkan kanssa en olisi uskaltanut siihen kohtaan vääntää sokkaria, olisi voinut tulla ruumiita, kun se tulee noilla matalilla rimoilla niin nopsaan. Vastaavassa kohdassa kun  en paljon Eldaakaan nähnyt, mutta oikealta puolelta se kuitenkin löytyi. Pihka taas on hyvä kääntymään pienellä ja lukee vippejä paremmin kuin Elda, joten sille valitsemani ohjauskuvio toimi hyvin.

 Noottia sain Juhalta siitä että ohjaan kuulemma Pihkaa eritavalla kuin Eldaa, sillee varovasti... Ei mitään varmisteluja sen kanssa vaan jalkaa toisen eteen ja riskin ottoa. Mutta kun... Niin en tiiä itsekkään miksi näin on. Mutta kun vasta opettelen tuon pennun kanssa tekemistä ja yllätyn aina että aa tonnekin se irtosi, ei mun tarvikkaan saattaa. Ovat niin erilaisia, joten vie aikaa tottua ja hakea Pihkan kanssa sitä yhteistä säveltä, varsinkin kun se oppii kokoajan ja yllättää mut joka treeneissä osaamisellaan.

Tänään kävin molempien kanssa ottamassa lankullajuoksua. Tokot jätettiin Pihkan kanssa tältäpäivältä väliin, kun ajattelin itsekseen huomenna sen kanssa vahvistaa muutamia juttuja. Meitä kehotettiin Pihkan kanssa siirtymään jo seuraavaan ryhmään, kun osataan kuulemma niin hyvin. Itse haluan kuitenkin vähän vielä vahvistaa eriasennoissa paikalla oloa, kävelystä määhän menoa  ja pikku matkalta vois niitä kaukokäskyjäkin ruveta treenaa. Niin ehkä me kohta kehdataan sinne seuraavalle tasollekkin jo siirtyä. 

Ensimmäisellä videolla perusnopeudella ja alemmassa samat hidastettuna. Ensimmäinen juoksu tulee molemmissa kahteen kertaan, talemmassa mega hidastettuna, joten se kannattaa kelata. :D  Meinasin ensin saada koko sysäyksen samalle videolle, mutta Movie Maker rupes temppuilemaan ja luovutin kun se kaatui kokoajan.


Alemmassa Eldan juoksua, ilman leikkauksia. Hidastettua en kyennyt enää vääntämään, kun meni hermo ton ohjelman kanssa. Mutta onpas vaikeaa katsoa sen osumia. Mä kun luulin että se osuu kokoajan, niin eipäs osunukkaan. Koitappas arvata monta "Jackpottii tuli". Nii ja Elda taas veti tossa ensimmäisellä kerralla kylkikuperkeikkaa, että en tiiä mitä sen kanssa tehä, kun sen meno on niin holtitonta.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit