mmmm...




Oltiin eilen pienellä koiraporukalla lenkillä. Mun kikkaroiden lisäksi mukana oli reilu kaksi vuotiäs sekarotuinen Rölli ja heidän perheen uusin tulokas 11 viikkoinen Bc Into. Intoa hieman alkuun arvellutti, kun meno oli niin älyttömän rajua ja vauhti kovaa, mutta sekin rupesi loppulenkistä jo hieman lämpenemään muiden touhulle, kun muilla oli suurimmat energiat purettuna. Into sai hyviä koirakokemuksia taas erinäköisistä koirista, näistä kikkaroista. ;)

Pihka pysyi tosi hyvin isojen mukana, on se kyllä jo hirmu nopea. Pihkallekkin teki taas hyvää päästä leikkimään taas uudenlaisten karvakamujen kanssa. Elda välillä yritti pitää komentoa yllä varsinkin Röllille, mutta kylläpä nuo nauttivat juoksemisesta täysin rinnoin.

 Nyt ei vamaan kauheasti päästä tällä viikolla treenailemaan kun on niin kylmä, joten menee kotitemppuiluksi.

Elda kävi eilen huollattamassa kroppaansa hieronnan merkeissä. Se yrittää väkisin aina vääntäytyä selälleen rapsutusasentoon ja sitten sitä pitää käännellä takaisin asentoon. Kyllä sekin siitä hieronnasta taitaa pitää, vaikka aluksi aina mököttääkin kun  joutuu käsittelyyn. :D

Kuvamateriaalia ei voi kauheasti kehua, kun meikäläisen peruskamera ei ihan noiden perässä pysy, mutta tulipahan jotakin. Toisiksi alimmassa kuvassa Pihka vaanii pikku Bc:tä. :D Into ehkä eniten vieroksui Pihkaa, koska se oli niin raju sen sinnetänne säntäilyissään. Elda sai kyllä taas hienot pointsit pennun kanssa olosta. :)


Sitten taas niihin mittoihin. Mittasin Pihkan kotikonstein ja oli tasan 40cm Ikää siis 5kk ja 6 päivää. Jännää siis on. Silmämääräisestikin katsottuna noilla on ainakin se 5cm eroa eldan kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit