Kaamos taitaa olla mennyttä aikaa :)

Vaikka treenaamaan ei olekkaan minkäänlaisia mahdollisuuksia näillä pakkasilla, niin ei edes ihan hirvesti harmita. Kaikkea suunnitelmaa olisi kummankin koiran  päänmenoksi, mutta nautitaan mielellämme näistä aurinkoisista pakkaspäivistä. :)






Sisäsiisteys rintamalla on ärsyyntyneisyyden merkkejä ilmassa. Kotona ollessani menee hyvin. Kun olen töissä ei paljoa viitsi pidätellä ja vessapaikaksi on keksinyt mun sängyn. :/ Lakana pyykkiä, lakana pyykkiä ja nyt menee petarikin jo vaihtoon. RÄYH! Vaikka laitan sängylle kaikenlaisia penkkiviritelmiä, niin sinne se on vaan ängettävä ne tarpeet tekemään. Tänään käytiin mustista ja mirristä hakemassa suihketta mikä vie hajun ja "karkottaa koiraa". Katsotaan auttaako. Niin ja edelleenkin töissäollessani popsii kakat suuhunsa. :/ On siinä se pluspuoli, ettei kotona haise sinne palattuani.

Samalla kun käytiin hajuainetta hakemasta Mustista ja Mirristä, otettiin pihka mukaan punnitukseen. 8,6 kg näytti vaaka, eli hurjat 300g tullut kymmenessä päivässä. Se siitä vankistumisesta siis. :D Mutta selkäpituutta on tuulut, koska nyt Eldan pentutakki oli sopiva selkäpituudelta ja vähän aikaa sitten se roikku persuksista ties missä. Mahan kohdalta se on tosin edelleenkin iso, vaikka on pienimmillään. :D Niin ja eilen mittasinkin Pikkelssin ja sen samaisen 40cm oli. :) Hampaatkin pitäis olla nyt ainakin jo vaihtuneet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit