Hätiköinti kostautuu

Perjantaina käytiin itsekseen Eldan kanssa treenailemassa puomia, sekä pyörittämisiä ja niistoja. Puomi sujui kivasti. Tykkäsin Eldan tekemisestä. Pyörityksiä ja niistoja tein ihan yhden tai kahen hypyn kanssa mahdollisimman paljon palkaten. Suurin piirtein viis toistoo per puoli.  Hetsasin sitä ohjaamalla pallo kädessä  ja kannustin kokoajan Eldaa. Koitin lähteä itsekkin kiihdyttämään ohjauksista kovaa pois ja keilasin vielä pallon eteen päin. Nyt elda alkoi heti hypyn jälkeen kiihdyttämään ja pyrki pääsemään  heti hypyn jälkeen  täyteen vauhtiin. Teki just niinkuin mä odotinkin sen tekevän. :)

Sunnuntaina lähdettiin testaamaan tän vuoden ensimmäisiä ulkokenttäkisojamme Ojankoon. Eka rata oli muutoin hyvä, paitsi että A:n jälkeisen kepeille viennin ryssin minä. Miksi en antanut sille tilaa ja vasta sitten leikannut. Kepit oli siis poikittaissunnassa A:n kanssa ja mun piti päästä vielä vastakkaiselle puolelle. Siitä sitten keppivirhe ja vielä uudestaan keppivirhe kun aiheutin koiralleni sekaannusta. Elda ei hahmottanut keppejä laisinkaan kun lähti seuraamaan mun voimakasta liikettä. Äsken käytiin testaamasta vastaavaa tilannetta kentällä ja sujui heti ensimmäisellä yrittämällä kun annoin sille tlaa suorittaa. No opittiinpahan vaan. Siltä radalta ei tullut kai kun kolmenollaa, että haastava oli, mutta ei missään nimessä mahdoton. Muutoin rata sujui ihan mukavasti, sai juosta ihan kunnolla. kepeistä siis kymppi.

Hyppäriradalla Elda karkasin niiston sijaan edessä olevalle muurille. Itseltäni jäi haltuunotto kokonaan, keskityin juoksemaan vaan niisto-ohjaukseen. Muutamassa kohdassa pääsin kokeilemaan pyörityksiäkin. Tuntuivat hyvältä, mutta olisi ollut hyvä päästä katsomaan videoltakin jos semmoinen olisi ollut.

Vikalle agilityradalle mun keskittyminen ei enää riittänyt. Jotenkin meikäläisellä rupes jo silmä lurppaamaan siinä vaiheessa. No kontakti harjoitteluksihan se meni. Jokaisen kontaktin Elda otti hienosti, mutta ei kestänyt vapautukseen asti, vaan aavisti ja varasti siis. Mäkin vedätin niissä aika karulla kädellä. Treeneissä se kestää aika hyvin häiriötä, mutta kisatilanne taitaa sitten olla toinen juttu. ;)

Äsken käytiin ottamassa vähän puomia, poispäin käännöstä yhessä tietyssä kohdassa, jossa itselleni on jäänyt epävarma olo. Hyvin sujui. Otin myös pakkovalssia kepeille ja muutamat niistot vedättäen. Kivat pikkutreenit siis. :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit