vappuja

On tuo Höpsö niin helppo tapaus, ainakin ton ruokinnan suhteen. :) Oon unohtanut laittaa sen antiobiotit ruoan joukkoon jo muutamaan otteeseen ja antanut sitten ne suoraan kädestä sille. Eipä ole ongelmia läkkeiden syöttämiseesä, nätisti mutustelee poskeensa kuin olisivat jotain parempaakin herkkua. :D On tossa ahneudessa puolensakin.

Elda siis nyt antibiottikuurilla, koska pissasta löytyikin viljekyn jälkeen jotain bakteerikasvua. Älä kysy tarkemmin, en oikein ymmärtänyt ton paremmin lääkärin selityksiä. Kuurin jälkeen pitää kiikuttaa sitä pissaa sinne lääkäriin. Milläköhän mä yrittäisin sit sitä pissaa metsästellä.

 Viikonlopun kisat jää nyt väliin, koska ei viitsitä doupata. :D Kuulemma voitaisiin tavalliseen tapaan treenailla mutta aattelin pitää nyt kuitenkin varmuuden vuoksi taukoa treeneistä tän viikkoo. onneks ne nollat on kasassa niin ei ees hirveesti harmita kisojen väliin jääminen. Kuhan nyt muutama kerta päästäis kisoihin ennen SM-kisoi. Tuhat asiaa ois "treenilistalla" odottamassa, mutta ei auta.

Itsekkin oon nyt niin stressaantunut ton koulun kanssa kun ei millään ehtis muuta tekemään kun noita esitelmiä ja kaiken maailman projektitöitä. Millään ei riittäis enää paukkuja kohta lähestyvään tenttiviikkoon, mutta ei auta. Samaan aikaan pitäs keretä työharjottelussakin käymään. Kiirettä siis pitää. Kisoihinkin oisin paennut vaan noita kotona odottavia koulutöitä.

"Treenilistalla" meitä odottais ainakin pituuden treenaus. Sillä pitäis treenata takaakiertoi, valssei ja sokkaria. Sit ylösmenokontaktei pitää ruveta nyt ottamaan ylimääräisen palikan kera. On vaan sekin aina unohtunut. Viikonlopun epiksissä tuli kaksi kertaa ylömenokontakti virhe puomilla. Ei todellakaan oo kiva jos SM kisoissa nolla jää kiinni jostain ylösmenokontaktista tai en uskalla lähtee puomilla vedättämään eldaa jottei virhettä tulisi.



Hyvää Vappua!

P.s Kävin eilen ensimmäisen kerran lenkillä tänä keväänä, kunto oli super huono ja jalat aivan tukossa. Kai mun pitäis hankkia kohta joku Saksanseisoja lenkkikaveriksi kun ei tosta eldasta oikein ole. Kaksi kilsaa se juoksee vapaana innoissaan ympäriinsä ja sen jälkeen se pulkkailee tylsistyneenä mun perässä muutaman metrin jäljessä. Kummankaan kunnossa ei taida olla kehumista. :/

PPs. Sisko oli viikonloppuna kylässä, pilkkas meidän piloille hemmoteltua sylikoiraamme KersanttiKaroliinaa. :D Hänkin joutui sylikoiramme murskaamaksi. Nytkin toi jättiläinen istuu mun sylissä kun kirjoitan tätä. Se on niin mahoton. Ainakun laitan käden hiirelle se rupee nuolee kättä tai tökkimään kuonolla jotta siirrän sen käden häntä paijaamaan.:D

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit